Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Страшни разкрития за жестокия убиец Стефан и зверството с Виола
Автор: Екип Varna24.bg 09:56 / 03.07.2017Коментари (0)1555
© 24 часа
Стефан Станев, задържан за убийството на красивата студентка Виолa, е искал да направи своя любовница жената, на която показа трупа. Невенa Петкова е гаджето на приятеля му Велислав, пише "Телеграф", позовавайки се на източници от прокуратурата и МВР. 

Ужасената свидетелка Невена разказала, че ден преди зверското клане, Станев отишъл в дома им с Велислав и налетял да я целува. Ден преди жестокото убийство на Виола Стефан писал на Невена по Фейсбук. Тя го поканила у тях, тъй като рисувала и нямала време да излиза. Наркоманът цъфнал на вратата около 20 ч. на 22 юни, споделила жената пред органите на досъдебното производство. Докато тя рисувала, си приказвали, но изведнъж той се изправил до нея и налетял да я целува. Тя се отдръпнала ужасена и го попитала какво му става. 

"Искаш ли да станем любовници", попитал я Стефан, а тя му отвърнала, че не желае подобни неща. Минути по-късно той си тръгнал. Момичето изпаднало в ужас, тъй като до декември миналата година Стефан живеел с нея и Велислав в продължение на няколко месеца. Никога не ѝ е посягал, но редовно пушел трева и взима амфетамини - розови с лого на телефонна слушалка, твърдят свидетелите. 

Велислав и Стефан се познавали още от класическата гимназия, където били в един випуск. Стефан обаче бил изключен от НГДЕК, тй като на изпит по гръцки се явил дрогиран, Така и компаниите на Велислав и наркомана се отдалечили, но с течение на времето отново се събрали. Ден след опита на наркомана да си хване любовница - гаджето на най-добрия си приятел, извършил ужасяващото убийство. Първо счупил черепа на Виола със стик за голф, след което я клал с два ножа, като опитал да отреже главата ѝ. Покрил тялото с чаршаф и одеяло, след което сложил отгоре плюшена играчка - котето от "Алиса в Страната на чудесата". Няколко часа по-късно показал трупа ѝ на Невена. Признал пред нея и Велислав за стореното, като се мотивирал, че я убил, защото е грешница, изневерявала му, с него е само заради парите. Споделил пред приятелите си, че мрази и родителите си, които го издържали и се грижели за него, разказали негови познати. 

Бившата съпруга на Стефан - Благовеста, обаче разказа преди няколко дни, че тя е знаела за Виола, като студентката дори пратила играчки за детенцето им на 1 юни. Наркоманът обаче дори не я поканил при тях на масата. Шефката на Курило, където се лекувал Стефан няколко месеца, д-р Цветослава Гълъбова пък обяви, че нямало право да съобщава за състоянието му на бившата съпруга. Информацията за пациент можели да искат само роднините и съд, прокуратура и социални.



Още по темата: общо новини по темата: 14
24.01.2019 »
09.12.2017 »
05.11.2017 »
03.11.2017 »
03.11.2017 »
12.10.2017 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: