Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес музикалният свят ще впери поглед във Варна! Започва шоуто на MTV!
Автор: Екип Varna24.bg 09:26 / 15.07.2017Коментари (0)19187
© Varna24.bg
Специални мерки за сигурност се въвеждат за музикалното топ събитие на лятото - MTV Presents Varna Beach. Началото е днес, 15 юли, събота, от 12ч. на Южния плаж във Варна, до полунощ, когато на специалната 80-метрова сцена, ще се изявят Bebe Rexha, Steve Aoki, Jonas Blue, Redfoo, Tinie Tempah, Gorgon City, R3wire & Varski, Superhero Djs. и българските изпълнители - Поли Генова, Дара, Кристиян Костов, Павел и Венци Венц. За целта до 19 юли част от свободната зона на Южния плаж пред плувен комплекс "Приморски" е затворена за външни лица.

Посещението на концерта е с билети, които могат да се закупят онлайн и на място. Посетителите на възраст под 14 години е необходимо да бъдат придружени от възрастен. Според правилата, посочени в www.MTVvarna.bg, не се допуска повторно влизане, след напускане на зоната на фестивала. На входа посетителите ще бъдат претърсвани. Строго забранено е внасянето на храна и напитки. Перманентно необходими лекарствени медикаменти ще се допускат след представяне на рецепта от лекар. На мястото на фестивала ще бъдат осигурени лицензиран бар, кетъринг и безплатна вода за пиене. Посетител, който има нужда от медицинска помощ, може да обърне към разпоредител или служител на охраната.

Забранява се внасяне на аерозоли, тромби, звукозаписни устройства, летящи фенери, алкохол, големи количества цигари, храна, фойерверки, професионално видео оборудване, светлоотразителни жилетки, наркотици, оръжия, чадъри, селфи стикове, знамена, ножове, мегафони и други. Допускат се само животни, регистрирани като лични помощници. Всички предмети, за които организаторите счетат, че могат да се използват за незаконни цели или нападение, ще бъдат конфискувани.

По време на концерта могат да се внесат малки непрофесионални фотоапарати, мобилни телефони, вода в пластмасови неразпечатани бутилки (до 500 мл на човек); раници и ръчни чанти, детски колички и столове. Патрули с кучета ще претърсват района около входовете постоянно.

Във връзка с провеждане на концерта ще бъде преустановено движението на автомобили по ул."Вълноломна" от 6:00ч. на 15 юли до приключване на мероприятието (около 04:00ч.) на 16 юли. От 11ч. на 15 юли на до около 02.00 ч. на 16 юли ще бъде преустановено движението на пътно-превозни средства и по бул. "Приморски" - от кръговото на пл. "Славейков" (Гаров площад) до кръстовището с ул. "Михаил Колони"; ул. "Сан Стефано" - от кръстовището с ул. "Преслав", до кръстовището с бул. "Приморски"; ул. Граф Игнатиев" - от кръстовището с ул. "Княз Дондуков" до кръстовището с бул. "Приморски"; ул. "Св. Климент" - от кръстовището с ул. "Княз Александър Батенберг", по посока пл. "Екзарх Йосиф" (Шишковата градинка). При промяна на пътно-транспортната обстановка и възникване на необходимост може да се преустанови движението на ППС по бул."Цар Освободител" от кръстовището с бул."Княз Борис I" до кръстовището с бул."Приморски". Промяната в организацията на движението ще бъде осигурена от ОД на МВР - Варна.

Общинската фирма "Градски транспорт" ЕАД пуска допълнителни автобуси на 15-ти юли: автобусна линия 20 ще изпълнява допълнителни курсове от ЖП Гара в 23:20 и 23:40; линия № 31 - от ЖП Гара в 23:30; линия № 22 - от ЖП Гара в 23:30; линия № 17 - от ЖП Гара в 23:30. Автобусна линия 39 ще обслужва курсовете си до 12:40ч.




Още по темата: общо новини по темата: 48
13.08.2018 »
09.08.2018 »
09.08.2018 »
07.08.2018 »
06.08.2018 »
25.06.2018 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: