Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Една от най-известните ни ТВ водещи със силни думи във Фейсбук
Автор: Екип Varna24.bg 08:28 / 21.07.2017Коментари (0)1149
С много силни и емоционални думи Ани Салич се обърна към управляващите и попита защо у нас още няма детска държавна болница като в другите държави. Тя се сблъсква с покъртителен случай на майка, която отчаяно обиколя по здравните заведения и никой никъде не казва от какво е болна тя. Накрая Ани Салич се намесва и детето е спасено в последния момент. Ето какво пише във Фейсбук Ани Салич: 

Спрях да пиша във Фейсбук заради всеобщата омраза на всички към всичко. Сега обаче не мога да се въздържа, защото ми писна от бездушието и безхаберието навсякъде. Моля вижте снимките по-долу и се запознайте с Бояна и Гергана. Гергана е самотна майка, изоставена от мъжа си след като родила Бояна и се оказало,че детето е със спина бифида...това означава - с отворен гръбнак... Подобни деца обичайно ги изоставят, за да завършат живота си по домове, без да помръднат от леглото. 

А Гергана си взе детето и започна битката, за да може сега Бояна да ходи, да учи, да гони гущерите и котките на село. И така де - познавам ги много години... имаше няколко операции в чужбина... ипотека на къщата и постоянна битка с околните... Днес обаче изпитах безсилие, когато Гергана се обади плачейки, за да каже, че не знае какво да прави и как да помогне на дъщеря си...от снощи плаче от болки, кракът й е надут... ходили в "Токуда"... не знаят как да помогнат...ходили в "Пирогов"... не знаят как да помогнат... отишли в Педиатрията... от тримата ревматолози двама били в отпуск, а директорката в Педиатрията й казала, че работят само с часове, а не по спешност..да си запишела час... 

Боже, боже...кой да молиш...кой да викаш на помощ... в България дето казват щяла да изчезне след 40 години, в България където не се раждали българчета,където подариха 2 милиарда на един хитрец банкер,а не намериха 20 милиона,за да се направи съвременна детска болница,за да се лекуват българчетата...

Така де... слава богу след обаждания тук и там доц.Стефанов, който е в отпуск, ги прегледа и благодарение на него ги приеха в болницата като диагнозата по думите на майката е сепсис и било въпрос на часове битката на Гергана за Бояна да бъде загубена... Та това е накратко историята на една българска майка и дъщеря...но колко ли още такива майки има,на които никой не е успял да помогне... защото онези горе, от които зависи България да я има, да се раждат българчета и да не изчезне българският род, просто не им пука! 

Дано поне не забравят,че и Рая и Ада са тука на Земята,а не горе на небето и накрая всеки ще си получи заслуженото, дано най-после да разрешат да се направи Българска държавна детска болница, каквито има и в Румъния, и в Македония,и в Гърция, че и в Турция, но не и у нас!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: