Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Нова наглост по морето! Вижте как ни цакат дюнерджийници и пицарии!
Автор: Екип Varna24.bg 10:38 / 12.08.2017Коментари (7)3182
©
Такса "кетчуп, горчица и майонеза" измислиха дюнерджийници и пицарии по морето. На различните места тя се среща по 1 или по 1.50 лв, пише "Телеграф". В созополско заведение клиенти искали да си поръсят сандвичите с кетчуп, горчица и майонеза. Усмихнат служител им ги подал любезно, без да обели дума. Туристите се шокирали, като разбрали, че за тези "екстри" им били начислени допълнителни 4.50 лв, т.е по 1.50 за всяко. 

"Добре, че не поискахме шарена сол и чубрица, че десетка не ни мърдаше", шегува се изпатилият клиент във Фейсбук, добавяйки, че това е една от причините много нашенци да ходят в Гърция на море. Подобен начин са въвели караваните за хамбургери. Обявените цени в менюто са прилични, но салатите се заплащат отделно по 2 лева всяка. Тази подробност се съобщава на клиента чак когато поръчката му е готова и той е поставен пред свършен факт. Така хамбургер с пиле, струващ 3 лева по ценоразпис, с добавени 2 салати и пържени картофи, става 9 лв. По-луксозните и скъпи кръчми имат друг номер. 

Цените в менюто привидно са си съвсем нормални, дори изглеждат народни. Клиентът е впечатлен от салата за 2.50 лева или сафрид за 5 лева и пилешка пържола за 4 лв. Когато дойде сметката обаче, става ясно, че обявените цени не са за порция, а за 100 грама от всяко блюдо. Малкото уточнение е вписано в менюто с още по-малки букви.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.08.2017 г.
0
 
 
В Бургас е същото...няма да цитирам имената на заведения но и тук ако искаш кетчуп към зандвича се даплаща отделно 0.70 ст,на други места може и да са повече,незнам
+1
 
 
Кой ви кара да ядете тея лайна бе и после да ревете????
+2
 
 
За тва едно парче пица 2,50 лв. за 2,50 лв. Зимам две парчета за 1,50лв +2 айряна по 0,50 ст. същите прокдукти имат и двете пици и по-големина са еднакви! Изведнъж искат да забогатеят
+3
 
 
Това е една от причините,хората да гледат вече към Гърция и Турция!!!!Иотливът ще става все по-осезателен през следващите години.
0
 
 
Е защо все в Созопол се случват тия неща ????
0
 
 
Снимайте ги, както снимаха празния стол, да ги види целия свят! Само това заслужават. Приказките от 1001 нощ, как се увеличавали туристите по Черноморието, вече издишат. Всичко живо по морето мутрее, мами и укрива данъците. Като за полседно, защото наистина е за последно. Руснаците вече си идват на семейно гостуване и не им пука за нашите олигофренски заведения и хотели. Това са последните издихания на морските курорти. Сега на прицел са къмпингите, да ги застроят и тях. Мануела Малеева, на 10 август вечерта, е била обискирана на къмпинг Корал за наркотици. Обискирали са и всички останали, включително и бебетата, по заповед на министерството на туризма. Като го застроят и там, в началото ще е добре за да привлече клиенти, но до няколко години, когато вече всичко е бетонирано и застроено, вече 100% от черноморието ще е фекалии, мазут, мутренски хотели и ресторанти, такса кетчуп, такса празен стол, и такса идиот за който ходи там да почива. Наистина ли при такива измами на туристите и укриване на стотици милиони данъци, ние търсим бебета с наркотици на Корал?! Измамата е навсякъде, но ако ги проверят и за хигиената, но истинска проверка, и го обявят публично пред света, следващ сезон няма да се състои. Ама и подкупите ще спрат. Затова просто не ходете там, ако сте коректни към себе си и към останалите, които не знаят какво е мутренски курорт, им казвайте и те да не ходят. Никой да не ходи. Данъци за държавата - 0. Печалба за мутрите - над 500%. После пак ми разправяйте че в Гърция е по-скъпо. Ами малко по-скъпо е, но си заслужава. По Черноморието има и евтини хотели и ресторанти, и човек на минимална заплата може да си позволи да отиде на "почивка". Само че качеството не е нула, а е по-малко от нула. И като го измамят и с парите, се оказва че нито е имал условия, нито е дал толкова пари, колкото си е мислил. И е платил такса идиот на хотелиерите и ресторантьорите.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: