Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Полицаи и диджеи заиграха на котка и мишка по морето заради нощните акции
Автор: Екип Varna24.bg 09:09 / 15.08.2017Коментари (0)1109
©
Полицаи и диджеи заиграха на котка и мишка по морето. След нощните акции по дискотеките в Слънчев бряг, които доведоха до конфискуване на уредбите на "Оксижен" и арест на DJ Станчо в "Бедрум", певци и музиканти по заведенията правят всичко възможно, за да не застанат на мушката на вицепремиера Валери Симеонов, пише "Стандарт". 

Всяка вечер след полунощ патрулки с полицаи и инспектори плъзват по улиците на Слънчев бряг, Несебър и Приморско. Щом видят, че униформените се приближават към заведенията, пред смаяните погледи на гостите изпълнителите хвърлят микрофоните и сядат на масите, маскирайки се на клиенти. Като премине патрулката, диджеите отново сядат зад пулта, а певците продължават изпълнението си. Криеницата продължава докато по заведенията има хора. Клиенти обаче са недоволни, тъй като програмата прекъсва без предупреждение. 

"Поздравявам жена си с любимата й песен, певицата започва да пее и изведнъж оставя микрофона, сяда до мен и ми казва "наздраве". Е, това на какво прилича!", възмущава се недоволен клиент на заведение в Слънчев бряг. Младежите по морето пък масово се интересуват къде Валери Симеонов ще проверя заведения. 

"Обмисляме няколко варианта за реакция при евентуално посещение на вицепремиера - да му искаме оставката или да го поздравим с любима наша песен, а след това да платим глобата на заведението, за да може да си направим купона", разказа 24-годишната Никол Иванова, която с компания от още 15 младежи почива на Слънчев бряг. Възрастните туристи, които почиват в централната част на курорта, обаче са доволни от акциите. 

"Музиката вечер става непоносима, но е разбираемо, защото Слънчев бряг е пълен само с младежи. Повече тук не бихме почивали въпреки добрите оферти, които ни предложиха от туристическата агенция", каза 69-годишната Йохане Клайн от Бат Кисинген, Германия, която идва на море в България повече от 11 години. Вицепремиерът Валери Симеонов също е доволен от резултатите след акцията в "Бедрум". 

"За първи път в неделя на горещия телефон в кабинета ми и на тел. 112 няма оплаквания за шума от заведенията на "Како бийч", каза Симеонов в Бургас след поредната среща на Областния координационен съвет по туризъм, в който участва и Областна управа. Симеонов разясни, че дискотеките със силна музика уронват авторитета на туризма в България, а едва 10 % от туристите в Слънчев бряг са младежи, дошли да се забавляват. И е напълно неприемливо останалите 90 % да са облъчвани с брутален шум всяка вечер. 

"Нормално е да викат "Оставка". Това са хора, които са платили 20 лв. вход и 10 лв. за паркинг, на които им спираш музиката. Аз и на "Бузлуджа да бях, и там щяха да викат "Оставка", коментира вицепремиерът реакцията на посетителите в "Бедрум", след като в дискотеката нахлуха униформени. Според него обаче по-интересно било да се коментират виковете "Селяни". "Това ми прилича на разделение на столица и провинция. Ние сме бургазлии. Те викат и на вицепремиера "селяни", и на вас, и на полицията - един вид, кои сте вие, че ни разваляте купона на нас, дошлите от столицата", заяви Симеонов. 

И призова медиите да обърнат внимание на групичката скандиращи "как изглеждат и как са облечени". Вицепремиерът разкри, че при втория опит за изземване на техниката в "Бедрум" е можело да се стигне до физическа разправа, но разумно отстъпил пред "хора, употребили алкохол и може би нещо друго", въпреки че бил придружаван от 7 полицаи. На изпроводяк обаче се чули и възгласи "Българи, юнаци". Акциите на Сименов предизвикаха и лавина от колажи в мрежата, които не спират вече три дни.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: