Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Орхан Мурад изригна мощно срещу Хекимян и bTV
Автор: Екип Varna24.bg 09:13 / 09.09.2017Коментари (14)8812
© Фейсбук
Орхан Мурад написа гневно отворено писмо в социалната мрежа Фейсбук, с което да защити невръстната си дъщеря Сузанита, която се превърна в скандала на годината. 14-годишната девойка се снима по бельо, прави нецензурни жестове, пее скандални песни, пуши трева и сменя гаджета като носни кърпички. Като дъщеря на известен изпълнител тя няма как да е вън от медийното пространство и всяка нейна крачка се следи отблизо.

"Кой беше този, който гостуваше на Хекимян по БТВ, заедно с Кали тази сутрин (вчера - Бел.ред.). И съвсем безотговорно се изцвъка на темата Сузанита. Че видите ли - родителите й трябвало да се глобят с хиляди левове, за това, че тя си надула устните със силикон. Ами ако не е вярно бе задник?! Ти ще ми платиш ли хиляди левове.

Говорите с гъзовете си. И във ВИП брадър щеше да участва - даже и хонорар й определиха и какво ли не!!! А бе спрете се бе! Гледайте родината отива на кино! А вие само цвъкате ли, цвъкате словесни изпражнения и се занимавате с глупости. И на Хекимян писах - приятели сме във фейса, но не ми отговори.

Е! Нали стана интересно предаване - майната му, че за пореден път, несправедливо се засегнаха невинни хора!! Жалко за тази държава и за този народ!". Това написа Орхан Мурад на страницата си във Фейсбук. и отдолу допълни с коментар: "Няма смисъл да коментирате. Знам някои коментари какво ще представляват. Няма да отговоря на нито един. И стига с въпроси от сорта "Ти като не виждаш, как пишеш и четеш?". Не ми показвайте ниското си интелектуално ниво, няма смисъл. Всичко е ясно."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако ще да се оригне, все тая. Това нещо на снимката прилича на всичко друго, но не и на 14 годишно МОМИЧЕ!!!
0
 
 
Да бе, верно - ти като не виждаш, как четеш и пишеш? Вярно, че не мога да се извися чак до твоето интелектуално ниво, но определено не бих поощрявал детето си да проституира. А това, че си станал известен с некви долнопробни маанета, не означава, че си нещо повече от другите! Във всяка нормална държава, такъв като тебе щеше да е в затвора или поне солидно глобен. За мен парите не са всичко, но както е казал един по-умен от нас "разни хора, разни идеали"!
+1
 
 
Абе, България! Напоследък постовете ви са свързани само с чалгии. Що не си прекръстите гадната групичка? ТОВА НЕ Е България! България е гордост, напредък и приветливост! Изтривам ви от листата на харесаните с неудоволствие единствено заради името!
-1
 
 
Аве сички като овце едно и също повтарят "колко била изпусната щерка му" ае сички светици да се сетите кога се проебахте, пропихте и пропушихте
+2
 
 
Когато духовната и творческа изява на едно 14 г.ДЕТЕ се свежда до фасони и атрибути на проститутка...с чиста съвест подкрепата от родителите и може да се нарече СВОДНИЧЕСТВО !
-3
 
 
Вие вси4ки сте излезнали големи светци в так бг :Д хаха
+3
 
 
ТОЯ НЕ ВИЖДА ЛИ КАКВИ ГИ ВЪРШИ ЩЕРКА МУ
+5
 
 
Този " велик" творец първо да възпита правилно дъщеря си, и чак тогава да коментира, кой какви ги " цвъка"! Виждаме го и него какво е допринесъл за БГ младеж!
+2
 
 
Докато "випа" на държавата ни са мръсни турци и малотетни проститутки няма как да вървим напред...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: