Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Каката на Сузанита: Тя е едно объркано дете и не ми харесва това, което прави
Автор: Екип Varna24.bg 09:43 / 20.09.2017Коментари (2)1566
© Фейсбук
Малката дъщеря на Орхан Мурад предизвиква скандал след скандал. След като предизвика стотици коментари с песента си "Луцифер и Буда", стана ясно, че парчето всъщност е крадено. Сузи обаче явно обича противоречията и харесва медийния си образ. Съвсем скоро предстои да излезе и песента й с фолкпевицата Андреа, а междувременно тръгна и по участия в нощни заведения, въпреки че е само на 14 години. Съвсем друго е ежедневието на по-голямата й сестра Александра, която живее и учи в Лондон. 

Алекс изучава мениджмънт на музикалната индустрия и събитията и по всичко личи, че не харесва особено изявите на Сузи. "Орхан Мурад е човек, който държи на честта си. Той няма да направи никога нещо подобно. За жалост в България на почит е скандалът и Сузи се подведе. Тя е едно объркано дете и не ми харесва това, което прави. Но щом сама е решила да се изявява медийно, ще си носи и сама отговорността и последиците. Песента й няма да я обсъждам. Аз съм много против пошлостта", написа Александра в профила си в мрежата. 

И заяви, че не разбира как може да има хора, които да вярват, че в едно семейство всички трябва да бъдат еднакви. Убедена е, че това не е така и се надява сестра й да върви по пътя си, но да не петни името на баща им. "Да, татко ни често отсъстваше от дома ни, но това беше, за да се грижи за семейството, да го издържа. На това момиченце аз съм му сменяла памперсите, хранила съм я и съм се грижила за нея. Така че мога да я съдя, колкото искам. Не искам обаче другите да я обиждат. Разберете само, че нейните грешки са си нейни, не на някой друг", допълни тя.

Алекс всъщност е доведена дъщеря на Орхан Мурад и е от предишен брак на съпругата му Шенай. Тя дори е причината двамата да се запознаят. Когато Алекс е малка поисква от майка й да я заведе на концерт на Орхан Мурад в Доспат. След края на изявата момиченцето иска автограф от певеца, получава го и кани любимеца си на своя рожден ден, пише "Блиц". Певецът приема поканата и така се запознава с любовта на живота си.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бащата, майката, каката. Ще си кажа мнението, когато чуя и бабата, дядото, прабабата, лелята, чичото, вуйна и вуйчо и всички стринки до девето коляно! За посещението на президента в САЩ 5 реда, за Сузанита - 55 статии до днес. Срам. Малко ни е всичко, което ни се случва.
0
 
 
Личи си,че не е дъщеря на Орхан Мурад.Поне по думите.И учи момичето в Англия.А пък от глезената щерка на тати явно няма да излезе нищо повече от една евтина курва.Защото не може да пее,а пък иска да стане известна.На 12 години е почнала да пуши,майка и казва,че няма нищо против "леките" наркотици,баща и я защитава до последно.След най-много 2-3 години ще си наслага навсякъде силикон и тъй като няма глас за пеене,какво остава-една уста за свирене!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: