Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Благотворителна кампания в подкрепа на детската онкология
Автор: Екип Varna24.bg 17:44 / 25.09.2017Коментари (0)1655
©
Благотворителната кампания "За здрава детска усмивка" ще подпомогне децата с онкологични заболявания. Събраните средства от благотворителните инициативи ще бъдат за нуждите на клиниката по детска клинична хематология и онкология, която е част от УМБАЛ "Св.Марина", която е една от трите специализирани клиники в България за диагноза, лечение и проследяване на деца с хематологични и онкологични заболявания,в няколко направления - частично обновяване на болничните стаи и помещения за терапии,апаратура и помощни средства за децата.

Кампанията е под патронажа на господин Филип Ромбаут - изпълнителен директор на "Агрополихим" АД и с личното благословение на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. Съорганизатори са Сдружение "Ветрило", Фондация "Лъки Хънт", Български Обединен Киноложки Съюз-БОКС и с любезното домакинство на Фестивален и конгресен център Варна. Подкрепа в мероприятията към момента са заявили и Варненска и Великопреславска Света митрополия, Областна дирекция на МВР Варна, Зонален съвет на БФС, Регионално управление по образованието Варна и други.

Първото мероприятие от кампанията е на 30.09- събота от 11.00 часа в защитеното жилище на фондация ‚Лъки Хънт" в село Крумово. Там малки и големи ще имат възможност да разгледат спасените животни магаренце, понита, зайци, кучета и котки,да се включат в различни игри и занимания. На следващия ден - 01.10 -неделя от 10.00 часа на сцена Амфитеатър под Пантеона ще започне благотворителен концерт с деца и младежи от различни школи и учебни и детски заведения в града.Тогава ще започне и регистрацията на кучета в благотворителната киноложка изложба, която ще стартира в 11.30 часа.Организаторите канят всички домашни любимци да се включат в изложбата. В знак на подкрепа и съпричастност от ОД на МВР Варна ще осигурят служебна техника и куче,като всички желаещи ще имат възможност да се снимат с тях и ще се включат в организираните забавления за децата.От спортния диспансер пък ще обезпечат медицинското осигуряване,а от Обединена ветеринарна клиника Варна -ОВК ще се включат с осигуряване на ветеринарен лекар.За всички желаещи едни от най-добрите фотографи във Варна ще направят професионални фотосесии.

На 07.10 -събота и 08.10-неделя на Общинските игрища, намиращи се в двора на Технически университет Варна ще се проведе благотворителен футболен турнир на малки вратички. В деня на откриването деца с големи сърца от детски футболни школи ще подкрепят своите връстници с изиграването на благотворителни мачове. Началото на турнира ще бъде от 09.00 часа в събота. Крайния срок за записване е до 11.30 часа на 03.10.2017 г., когато в присъствието на представител на Зоналния съвет на БФС в зала 17 на Младежки дом -Орбита ще започне техническата конференция и тегленето на жребия за турнира.Право на участие имат всички отбори, заплатили минималната такса за участие в турнира в размер на 100 (сто) лева по дарителската сметка. На конференцията представителите на отбори трябва да представят бордеро за платената такса и заверен от медицинска служба списък на състезателите в отбора.

Последното планирано мероприятие ще се състои на 21.10 - събота от 18.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна. На горепосочената дата в гала-спектакъла участие към момента са потвърдили Варненска Айкидо Академия,деца от НУИ "Добри Христов" Варна, прекрасния млад пианист Тони Троев,гласовитите деца на музикална формация "Бънджи Сингърс" и много още други.

На всяко от мероприятията ще има поставени и дарителни кутии, където всеки желаещ ще има възможност да подкрепи кампанията в помощ на малките герои.

Дарителска сметка:

BG51UBBS80021014037340 при Обединена Българска Банка -ОББ.

Молим при превод по сметката да се упомене основанието- Благотворителна кампания "За здрава детска усмивка".









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: