Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Най-новите автомобили на 2017-а на изложение във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:03 / 26.09.2017Коментари (0)2811
©
Седмото варненско изложение Grand Auto ще покаже в Grand Mall последните тенденции в автомобилната индустрия, като представи новите модели на устойчиво позиционираните на българския пазар световни марки. Автомобили и мотоциклети на повече от 20 бранда ще бъдат разположени от 28.09. до 8.10. на обща експозиционна площ от 2400 кв. м. по етажите на мола.

В най-големия търговски център на морската столица текат последните приготовления за изложението. В очакване на неговото откриване директорът на Grand Mall Иво Генов споделя: "Моделът на Grand Auto е уникален за страната, концепцията, създадена от нашия търговски център в партньорство с вносителите на автомобили, доказа колко успешно за търговците и изгодно за потенциалните потребители може да бъде разполагането на автосалон под покрива на мола. Изложението е една от добрите практики, които ние развихме през годините и с които Grand Mall се наложи като пионер сред търговските комплекси в България."

Всички вносители, участници в Grand Auto 2017, предлагат специални цени по време на изложението. Интереса на посетителите на салона редовно привличат технологичните новости при двигателите, при системите за активна и пасивна безопасност, при системите за свързаност и инфотейнмънт в съвременните автомобили.

Едно специално прераждане на американската класика Ford Mustang ще стопли бензина в кръвта на запалените по мускулестите коли - ще видим за пръв път във Варна екстравагантен бял кабриолет с 5-литров V8 двигател и оранжев кожен салон, модел 2017. Американските производители от Ford се включват в изложението и с новите модели и на Focus и Kuga.

Мощта на мотоциклетите ще демонстрират на своя щанд представителите на Honda, там ще бъде и любимецът на мото феновете - легендарният 95-кубиков CRF1000L Africa Twin.

Варненска премиера ще направи Volvo XC60, наследник на бестселъра на шведската марка от последните 9 години, за който се твърди, че е най-безопасният Volvo автомобил, създаван някога, и един от най-сигурните в световен мащаб.

Сред европейските брандове на Grand Auto са Audi, Volvo, Land Rover, Jaguar, Peugeot, Renault, Dacia, Fiat, Alfa Romeo, а за пръв път и Seat. Новите си постижения в икономията на гориво ще демонстрира Skoda - свръхикономичните бензинови двигатели 1.0 TSI, които са и с ниски стойности на вредни емисии, но в същото време са динамични, пъргави и осигуряват гладък ход. Ще ги видим при моделите Octavia, Rapid и Fabia.

С всяка година посетителите на варненския автосалон внимателно следят и новостите при азиатските автомобили - Hyundai, Kia, Suzuki, Nissan, Mazda, както и Honda, които ще покажат премиерно за Варна десетото поколение на моделите Civic Hatchback и Civic Sedan. За пръв път в изложението се включват и автомобилите на Subaru.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: