Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Златка: За една нощ ми се изредиха седем
Автор: Екип Varna24.bg 14:09 / 28.09.2017Коментари (0)6566
©
Златка била едва на 17 години, когато става проститутка. Отвлечена е от мъже, които я карат до град Теплице в Чехия и там я превръщат в сексуална робиня. Сега виновните за това изтърпяват наказанието си и момичето, което е от Словакия, се решава да разкаже за преживяното. Целият живот на Златка се променя, когато един ден се прибира вкъщи, а пред нея на улицата спира кола. В нея седели мъже, които познавала, затова и не отказала на предложението им да я откарат. 

Вместо да продължи към дома й, автомобилът обръща и продължава в друга посока, пише tvnoviny.sk. "Опитах се да крещя, запушиха ми устата и казаха, че ще заработвам в "зелено". На въпросите ми къде отиваме не отговаряха. Накрая ме закараха в апартамент, за който по-късно разбрах, че е собственост на роднина на един от мъжете", спомня си Златка. 

"Веднага, щом ме закараха там, ми казаха, че съм млада и красива и могат да спечелят от мен. Разбрах, че новият ми "собственик" е чех с прякора Ерос. Закараха ме до неговия бар, където имаше и други момичета, някои от които чужденки, имаше рускини и българки. Сложиха ме да стоя зад витрина и да чакам клиент", спомня си Златка. 

Родителите й я обявили за издирване, през това време сводникът й я преместил в Дрезден. "Нямаше значение какви клиенти ще ме харесат, той не ги подбираше. Стари или млади, една нощ се изредиха седем души. Плачех, това беше единственото, което можех да направя. Веднъж ми позволи да се обадя вкъщи, но стоеше до мен и ми нареди да кажа, че съм добре, веднага след това трябваше да затворя", разказва Златка. 

Докато била в Дрезден, тя опитала да избяга, но с нея работела приятелка на Ерос, която я спряла. Накрая чешкият сводник я мести в Кьолн, където я продава на свой "колега" - турчина Доган. "Започнах да пия алкохол, за да мога да издържа на всичките мъчения, той ме заплашваше, че ако избягам, ще ме намери и застреля", разкрива още от страшното си минало Златка. 

Мъченията траели половин година, накрая Златка успяла да планира бягството си и заедно с две чехкини бяха през задната врата на бара, в който работи. След това подава сигнал в полицията, разследващите я карат в посолството, откъдето се свързва с родителите си. Тази история има щастлив край. Заедно с родителите си и психолог Златка успява да се избави от страшните спомени. И след няколко години дори среща любовта - мъжа, с когото сключва брак и му ражда две деца. В момента мъжете, които са отвлекли младата жена, изтърпяват наказание за склоняване към проституция и трафик на жени.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: