Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Университет на Старейшини ГЕРБ ще се проведе във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:36 / 29.09.2017Коментари (0)2547
©
Старейшини ГЕРБ ще проведе седмия си университет, който ще е на тема "Национална сигурност - важен елемент от регионалната и европейската политика на Република България". Събитието ще се състои в Гранд хотел "Варна" в курортния комплекс "Св. св. Константин и Елена" от 30 септември до 1 октомври 2017 г.

Официалното откриване на мероприятието ще бъде на 30 септември /събота/ от 9.00 часа в зала "Одесос" на хотела. Встъпителни речи ще имат председателят на СГЕРБ и вицепрезидент на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП Николай Андреев, кметът на Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних и зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Първият панел на дискусията е посветен на темата "Националната сигурност - неотменима част от управленската програма на ПП ГЕРБ". Пред участниците ще говорят председателят на Комисията по отбрана в Народното събрание Константин Попов и зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов.

"Република България - активен участник и генератор на европейските политики в сферата на сигурността" е озаглавен вторият панел. Лектори в него са зам.-министърът на външните работи и председател на МГЕРБ Георг Георгиев и Димитър Лазаров -председател на парламентарната Комисия за контрол над службите за сигурност.

В рамките на обучението на СГЕРБ ще бъде разгледана и темата за съществените съставни части на националната сигурност. Лектори ще са министърът на енергетиката Теменужка Петкова, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и председателят на Комисията по околна среда и водите в Народното събрание Ивелина Василева.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: