Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето я зловещата история на секс робинята Маргарита и изрода-сводник Гаргамел
Автор: Екип Varna24.bg 15:14 / 06.10.2017Коментари (15)4154
©
Жесток до степен на нечовешка бруталност, пристрастен към мафиотските филми с желание на припечели бързо, играч на ниско ниво в крими структурите на Хасково - ето това е Илко Тонев - Гаргамел, мъжът, който пребива приятелката си Маргарита, докато тя не изпадне в кома и не я обезобразява завинаги. 

За случая се заговори още лятото, когато стана ясно, че мъж и жена пристигат в Равда на почивка от Холандия, пише Блиц. Там се скарват, мъжът пребива момичето, оставя го пред болницата в Бургас и си тръгва. Дори и обръгналите на всичко полицаи са потресени от гледката на окървавената жена, която е със счупвания, пукнат бял дроб, вътрешни разкъсвания, а лицето й е като кървава, пихтиеста маска. По-късно лекарите ще признаят, че на моменти не са вярвали, че момичето ще се съвземе. 

Историята на Маргарита и Илко е класика в жанра. Тя се влюбва в него, той й предлага да заминат за Холандия и там вече настава истински ад. Побоища, зверства, изнасилвания. Когато Маргарита успява да избяга, заедно с още няколко души Илко буквално я смазва от бой. Неясно как след това заминава с нея за България и там следва нова серия жестокости. Поводът да избухне е бягството на друга българка, която е работила с Маргарита в Холандия.

Докато Маргарита е в болницата, полицаите устройват преследване и спипват Илко Тонев в хотел в Китен. Той прави отчаян опит да избяга и скача от втория етаж, счупвайки прешлените си. 

След няколко дни престой в ареста е освободен под парична гаранция с мотива, че е със здравословни проблеми и едва ли може да се укрие. Независимо от сериозността на престъплението и от богатото му криминално минало, той е пуснат на свобода от съда в Бургас. И прави това, което повечето родни бандити в такива случаи. Не спазва нито едно от наложените му ограничения. Излиза от България и бяга в Холандия, като не плаща и гаранцията си. 

Гаргамел е осъждан за наркотици, публично известно е делото му за 2 кг. хероин, след което излежава присъда в затвора. Добре познат е сред местните жители, въпреки че в последно време основно живее в Холандия. Той е познат сред местните жители като буен характер, случвало се и друг път да посяга на жени, твърдят хората. Илко сам си признал, че системно биел Маргарита, защото го "предизвиквала". Страницата на Илко Тонев във Фейсбук е пълна със сълзливи постулати от мафиотски филми и цитати от българския сериал "Под прикритие". 

По времето, когато Маргарита гасне в болницата, той пише: "Красивата външност се среща често, но красивата душа се среща рядко!" Цитира и още веднъж думите на Росен Гацов - Куката от "Под прикритие": "Не вярвай в клетвите на наркомана, сълзите на к*рвата и усмивката на прокурора." По това време вече е на спокойствие в Холандия, където се укрива, след като бяга от правосъдието. Историята на Маргарита едва ли би се разчула, ако не е Норберт Чайпек. Австриецът е наричан в родината си "Бащата на безпризорните". В България той открива два приюта, единият от които е за жени, жертви на трафик. Именно така той се сблъсква с Маргарита. 

На 14 септември той публикува на профила си във Фейсбук снимки на Маргарита и разказва какво се е случило с нея. В поста си Норман Чайпек моли всеки, който може да помогне с финансови средства, и обяснява, че Маргарита е изписана пет седмици, след като е приета, а сега се нуждае от множество операции, включително и от присадка на лицето. "Няма част от тялото й, която да не е засегната", признава той. Незнайно как на поста му се озовава Надежда, майка на младо момиче, която е загубила дъщеря си, и в отчаянието си смята, че именно крехката Маргарита е нейното дете. 

"Може ли да ми кажете как се казва момичето от снимката? Питам, защото прилича да дъщеря ми, която всички мислят за починала, но аз не вярвам, че тялото, което погребахме, е нейно. Това се случи преди 8 години. Казаха ми... стана катастрофа. Умишлено не споменавам името, защото не искам да бъда излъгана. Моля пишете ми, отговорете на въпросите ми", пише Надежда. 

Накрая все пак се оказва, че това не е нейното дете, но борбата за Маргарита продължава. Кампанията по набиране на средства за лечението й продължава и в момента. Не се знае колко още операции ще трябва да претърпи, но лекарите са категорични, че здравословното й състояние все още е много лошо. Последната интервенция е била направена едва преди няколко дни, когато се налага да бъде оперирана отново, защото получава запушване на червата. 

Норберт Чайпек и съпругата му Невена са открили банкова сметка, на която събират пари за лечението на момичето. Илко Тонев е арестуван преди дни в Хага. Предстои да бъде екстрадиран в България, където ще бъде обвинен в трафик на жени, опит за убийство и нанасяне на тежки телесни повреди.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Искам да гледам как го изнасилват тоз 100 мазни циганина
+1
 
 
Затова китайците имат смъртна присъда-разстрел един куршум 1 цент евтино за данъкоплатеца,не да хранят такива уроди в затвори..
+1
 
 
Дано го разкъсат в затвора. Не пуснете го на лъвовете.
+2
 
 
Защо българския съд го разхожда човека? Като го екстрадират от Хага в Бургас, те ще го пуснат отново да ходи където си иска, след като им плати таксата разбира се. Трябва сериозна промяна в закона. След като се разбере със съда и им преведе парите, изобщо да не искат екстрадация на виновния. Така печелят и двете страни.
+1
 
 
Стига,бе...Как да избяга?Това е мафия,която от 90г..до ден днешен отвлича,и вербува жени,и деца...2000г..моя колежка,сервитьорка отвлякоха...момчето беше,от Стара Загора, учише,и работеше,в Бургас. .точно пък,до рт..имаше..апартамент,в който държаха,проститутки..от цяла България, едната,разправяше,как още нямала косми,на пичката,и,я отвличат,и..в Сърбия. ..там,по бардаците...колко жени,са изчезнали от България за 27години...айде..и,ползват,точно,като тоя боклук,да вербуват,жени...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: