Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Проговори братът на полицая Красимир, който ликвидира богатия мъж на любовницата си на остров Крит
Автор: Екип Varna24.bg 14:45 / 09.10.2017Коментари (0)1901
Красимир
"Изумен съм от случилото се с брат ми Красимир, прочетох толкова много небивалици, че не зная вече на кой свят съм. Не искам да повярвам на нищо, брат ми не може да посегне на човек. Не сме се чували откакто е задържан, не ми е звънял, телефонът му е изключен. Не зная какво да мисля, изглежда ми като лош сън, от който всеки момент ще се събудя". Това заяви Христо Карчев, брат на задържания по обвинение в убийство на остров Крит казанлъшки полицай Красимир Карчев. 

Никой от колегите на полицая в РУ "Полиция" - Казанлък не пожела да се ангажира с коментар по случилото се. Под сурдинка те съобщиха, че са получили разпореждане от началниците "да си траят", докато нещата не се изяснят и от МВР и МвНР не излезели с официална позиция, пише "Монитор". 37-годишният Красимир е организиран ловец от 2002 година, член е на дружинката в селата Енина и Горно изворово. 

Според председателя й Радко Нонов за последно е бил на излет при откриването на сезона за пъдпъдъци. Разполагал с две законни пушки: "Мозберг" - помпа и 12-калиброва успоредка. Не бил сред най-често участващите в излетите, оправдавал се с голямата си ангажираност в полицията. Казанлъчани се колебаят около продължителността на връзката на полицая с Десислава /Дешка/ Говедарова, съпругата на застреляния на 7 октомври 62-годишен кардиолог Христодоло Каландзакис. 

Според едни Красимир се развел с първата си съпруга преди 3-4 години заради живеещата в Крит хубавица, според други разводът бил заради връзка на предишната му съпруга с негов приятел. След развода, който приключил по взаимно съгласие, синът им Кристиан останал при майка си. Според публикации в гръцкия печат от неделя при погребението на д-р Каландзакис присъствал и братът на Десислава, но бързо напуснал църквата заради скандал с останалите опечалени. 

Твърди се, че застреляният лекар имал съмнение относно бащинството си от брака с българката и дори настоявал за ДНК-тест. По телефона майката Иванка Говедарова, която също живее на остров Крит, лаконично сподели, че няма никаква информация за Десислава. "Не съм се чувала с нея, никой нищо не ни казва, не зная какво да направя!", каза тя и приключи разговора. 

"Следим случващото се с двамата български граждани, има официално съобщение от гръцките власти за задържането им. Задържаните обаче не са се обръщали към посолството за съдействие, няма наш представител на делото за мярката за неотклонение", съобщи по телефона от Атина временно управляващият българското посолство Веселин Иванов. 

Междувременно в. "Български новини" съобщи, че делото за определяне на мярката за неотклонение на двамата българи, задържани за убийството на 62-годишния д-р Христодулос Каланзаки, е отложено за сряда. В неделя след 18.00 часа съпругата му Дешка Говедарова и полицаят Красимир Карчев бяха изправени пред прокурора в град Неаполи за повдигане на обвинения. Тази сутрин съдът трябваше да определи мярката за неотклонение, но тъй като двамата се явиха без адвокат, делото бе отложено за сряда сутрин до назначаване на служебен защитник.

"Не знаем какво става. Ние сме шокирани. Дъщеря ми се обади единствено вчера и поиска да й занесем дрехи. Гърците са настръхнали срещу нас. Обаждат се български адвокати, но ние не знаем какво да правим", сподели през сълзи майката на обвиняемата Иванка Говедарова.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: