Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Първа по рода си есенна ваканция за ученици във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:01 / 30.10.2017Коментари (0)1806
© Varna24.bg
По време на първата по рода си есенна ваканция за ученици, Детски кът- Варна е подготвил пет незабравими дни в игри изненади:

1 ноември /сряда/ начало: 12:00ч.
ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ 

Концерт за деца и родители на камерен струнен оркестър "Анима" с диригент Георги Зайранов. Специално разработената програма ще запознае децата с историята на музиката. Ще минем през класиците и ще достигнем до съвременното творчество. Събитието ще се състой в палатката на Детския кът, която е отоплена. Вход е свободен.  

Самият дириген г-н Зайранов ще води това уникално за града събитие. Камерен оркестър "АНИМА" е създаден през 1981 г. от експерта по музика при тогавашния Регионален инспекторат на МОН - Драган Иванчев и е единственият по рода си в цяла България. От март 2010 г., поради ликвидиране на регионалните педагогически центрове, "Анима" премина към община Варна. В състава свирят 20-24 инструменталиста, които работят предимно като учители по музика в общообразователните и специализирани училища на гр. Варна. Всички те имат завършено висше музикално-педагогическо образование.

2 ноември /четвъртък/ начало: 12:00ч.
ИГРА В ПАРКА 

Дама, морски шах, ура и много други игри на мама и татко. Всички прогнози сочат, че втория ден от ноември ще бъде прекрасен! В зенита на слънцето започваме тези златни игри с вход свободен. Големи и малки могат да се включват в играта стига да имат желание и спортен хъс.

3 ноември /петък/ начало: 12:00ч.

В третия ден на месеца и от есенната ваканция, ще направим едно намигване към всички който обичат тиквата и всичко свързано с нея. Точно в 12:00ч. ще открием конкурса за най-добър фенер или фигура от тиква. За целта участниците трябва да донесат своя модел и да го представят пред публиката. Публиката ще е тази която ще даде оценка на произведението. Всякакви теми и стилове са позволени когато оформяте своите тикви. Колкото по-интересни толкова повече аплодисменти ще съберете. Детски кът- Варна е подготвил за всички награди. Събитието ще се състой пред езерото с лодките.

4 ноември /събота/ начало: 12;00ч.
КАРНАВАЛ НА ГЕРОЙТЕ В ПАРКА

Сякаш логично щом ще има ревю на тикви да има и ревю и на ПРИКАЗНИ ГЕРОЙ. В събота 4 ноември от 12:00ч. всички ГЕРОЙ са поканени да премерят своите сили и покажат своите костюми. Карнавалът ще прерасне в щура дискотека която ще раздава много награди и подаръци. Ако времето е лошо събитието ще се състой в платката на парка, отново с вход свободен. Всякакви герои и героини са поканени бъдете весели,щури и готови за много игра, защото DJ Хан Соло е подготвил междугалактически хитове.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: