Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Плевнелиев представя във Варна визията си за лидерите на бъдещето
Автор: Екип Varna24.bg 12:15 / 07.11.2017Коментари (0)2049
©
Кои са факторите, изграждащи лидера в днешното динамично общество? Как се става лидер в условията на глобализация, миграция и дигитализация? Как модерното образование може да подпомогне създаването на лидера?

Своите отговори на тези въпроси ще даде президентът Росен Плевнелиев по време на предстоящите "Вечери на Американския университет в България", които ще се проведат в цялата страна. Събитието във Варна ще се състои на 13 ноември от 19:00 часа в хотел "Черно море". Поредицата от срещи с обществеността в градовете е под мотото "Лидерите на бъдещето", което е и основната тема в лекцията на Плевнелиев.

Той ще сподели визията си за бъдещето на лидерството в контекста на глобализацията, миграцията и дигитализираното общество. Стъпвайки на личния си професионален и лидерски път, президентът Росен Плевнелиев ще представи ключовите фактори за изграждане на лидера в днешно време, ще очертае нужните качества и умения, съобразени със съвременната динамика в обществото, както и какъв тип модерно университетско образование може да подсигури развиването им.

Срещите са насочени към представители на местната власт, бизнес общности, медии и потенциални студенти на АУБ. На събитията ще присъстват преподаватели и студенти от АУБ, а в помощ на кандидат-студентите на място ще има и консултант по приема в АУБ. Той ще е на разположение за всички въпроси относно кандидатстването, живота в кампуса на университета, извънкласни дейности, успеваемост на завършилите и други факти относно обучението в университета.

Наскоро бившият държавен глава на България пое важна мисия - да бъде специален посланик на АУБ. Сред целите му са промотирането на България като образователна дестинация на световно ниво и привличането на отлични студенти и висококвалифицирани преподаватели в България.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: