Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Кметът на "Младост" отговори на майката с 4-те деца! Съгласни ли сте с него?
Автор: Пламена Николова 11:40 / 06.12.2017Коментари (39)16611
© Varna24.bg
850 семейства чакат за общинско жилище в район "Младост". Това обясни за Varna24.bg кметът на района Христо Христов по повод на писмото, изпратено от майката на четири деца Нона Йотова.

"Запознат съм с проблема. Имам огромното желание да помогна, но няма нито едно свободно общинско жилище в района. Сами си дайте сметка какво ще стане, ако всички тези чакащи 850 семейства напишат по едно такова писмо, ще се реши ли с това проблема? 

Най-много да излезе някоя боксониера или гарсониера в района, а това семейство с четири деца не може да живее при такива условия. 

Най-разумно е хората да се обърнат към Община Варна и да се види дали от фонд "Резервен" не може да им се даде жилище. 

Освен това съм на мнение, че това семейство трябва да помисли само да се справи с проблемите си. Не може винаги да се чака на общината или на държавата.

Толкова много хора теглят кредити и изплащат жилища цял живот. Освен това не е задължително да се живее във Варна. В околностите се продават много къщи на съвсем достъпни цени. Варианти има много. Не е ли редно някой като създава 4 деца да носи отговорност за тях и да положи грижи за нормалното им отглеждане, вместо да се търсят постоянно виновни някъде другаде?", коментира Христо Христов. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.12.2017 г.
0
 
 
Тоя да си подаде оставката,защото нито е кмет,нито е човек!И после се чудят защо всичко знаещо и можещо се изнася от България.....
0
 
 
А ако се окаже че някой от общинската администрация или от общинският съвет ползват неправомерно общински жилища,предназначени за нуждаещи се,какво правим?Ще се разкараш ли от поста на момента?
0
 
 
ИМА ДОСТА ПРАСНИ ЗИЛИСХТА ..ОБСХТИНАТА ДА ПЛАСХТА НАЕМА И ДА НАСТАНЙАВАТ НУЗДАЕСХТИ СЕ
0
 
 
ОТЦХАСИ -ДА ,НО ,ТЕСИ ХОРА НЙАМАТ ДРУГ ИСХОД ,ИНАЦХЕ НЕ БИХА ЦХАКАЛИ ,.....САСХТО НА ЗИГАНИТЕ ДАВАТЕ ВЕДНАГА ЗИЛИСХТА -САСХТО ......ТЕ С КАКВО СА ДОПРИНЕСЛИ ,...... ПОСТРОЙЛИ БАРАКИ НА ЦХУЗДИ ИМОТИ ,С3ГА ГИ САБАРЙАТЕ ,НО ВЕДНАГА ГИ ОСИГУРЙАВАТЕ -САСХТО ? ГЕНОЗИД .....КЛИСХЕ Е ,НО НЙАМАМ ДУМИ
0
 
 
Не сте права.Всички държави, в които има отрицателен прираст, стимулират по различни начини многодетните семейства. А ние сме на 2ро място в света по отрицателен прираст.Просто изчезваме. Колко милиона лв би струвало на държавата да построи такива жилища? Едва ли са кой знае колко много.Но и млади семейства, които имат 1 или 2 деца, мигат да се решат за 3то, че и 4то, ако жилищния проблем не виси на главата им. Каквито и заплати да получават сега, едва ли парите са достатъчни за текущи нужди, плащане на кредит за жилище и отглеждане на 2 деца.Нека поне единият им проблем бъде решен Още повече, че не струва кой знае колко на държавата.
0
 
 
Да, редно е който създава деца да мисли за тях, друг е въпроса с тези заплати, как мислят, но мисля че за тези жилища трябва да има срок в който да живееш докато си стъпиш на краката и после да напускат!
0
 
 
Трябва да има за такива семейства стимул пък той дава акъл къде да отидат да живеят,трябва да се радвате че в България има многодетни семейства , а вие какъв отговор им давате. Отчайващо е вашето бездушие ,вие не трябва да сте кмет .Срам е е от вас засрамете се и вие.рџ?Ґ
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: