Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Вандали потрошиха спирки и автомати за билети във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:18 / 03.01.2018Коментари (12)4328
© Varna24.bg
Няколко спирки по булевард "Васил Левски" в кварталите "Чайка" и "Бриз" са с изпотрошени стъкла след новогодишните празници. Вандалите са счупили и мониторите на два от автоматите за билети на градския транспорт, съобщава БНТ.

Вандалите са натрошили заслоните на спирките "Средношколска" и "Стадиона". В първия работен ден на новата година варненци чакаха автобусите там сред начупените стъкла.

Александър Петев - жител на Варна коментира: "Потресен съм от това поведение. Това е ненормален човек. Жалко много, баш срещу Нова година, когато трябва да се радваме."

От сметопочистващата фирма още от сутринта разчистиха около спирките.

"Според мене не е човешко туй нещо да се случи и на хората може всичко да се случи, защото и валежи има и трябва да покрие всичко. Не знам какви са тези хора.", каза Севда Асенова - служител на сметопочистваща фирма.

Людмил Йорданов, който живее в квартал "Чайка", редово ползва спирка "Средношколска". Възмутен е от гледката и предлага решение, тъй като това не е първият случай на вандализъм в района:

"Тука разрушиха, а туй нещо ние го плащаме. Те не могат да проумеят, че увеличават водата, увеличават тока." 0.23 "Аз бях решил да отида в общината, който завежда обществения ред, да ни събере тук 20,30 човека по един час да даваме тука вечер и който го хванеш 1.36 и да работят в затвора докато изплатят."

Вандалските актове по спирките могат да бъдат намалени, ако там има видеонаблюдение. Подобна мярка е предвидена по проекта за интегрирания градски транспорт на Варна, във втората му част, която ще се изпълнява през тази година. От полицията във Варна извършиха проверка на място след нашия сигнал и работят по издирване на извършителите.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какви спирки,керемида колкото да спре някой автобус, ако въобще спре.За какво са тия витрини,за реклама, а не за хората - поредната тъпотия на Варна
0
 
 
Е как може?Да си трошат у тях си,това е във всеки квартал.Много от народа се радваме на хубавото,а тия гадове превръщат живота в ад.Трябва нещо много сериизно да се направи.
0
 
 
Тия имитации на спирки, нищо не те предпазват от времето. Много добре се знае, че вамдали има много, но ги направиха от стъкло, защото най важно им е рекламата да се вижда, а не хората да са предпазени. А в Бургас към спирките има камери, ама нали нашите управници са комбина с джебчийките.
0
 
 
Да ба4кат сега докато я платят . Не просто да платят глоба а да я изработят мишоците.
0
 
 
Не че го одобрявам но ако това е заслон за спирка по добре без него.. На мен самия ми е идвало да го потроша,защото нито от вятър нито от дъжд те пази..абсолютна гавра с хората. Автоматите за билети пък са си чисто "усвояване" на парички....
Aнонимен
на 03.01.2018 г.
0
 
 
Единия автомат е до 4-та гимназия,там учат накроманчета ,които пушат трева,затова е напълно нормално !
0
 
 
Ами слагайте вече и видеонаблюдението, не само там, ами и на много други места трябва да има.Аман от вандалщини!Иначе козирките на спирката не е редно да ги наричате "заслон", защото не защитават чакащите на спирката нито от вятър, нито от валежи, нито лятото от слънцето.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: