Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Wizz Air с нов маршрут Варна-Виена
Автор: Екип Varna24.bg 12:45 / 09.01.2018Коментари (2)4575
©
Wizz Air обяви нова база в Австрия и нов вълнуващ маршрут от Варна до популярната европейска туристическа дестинация Виена. Предстоящият нискотарифен маршрут на WIZZ ще стартира на 28 април с два седмични полета - във вторник и в събота, откривайки чудесна възможност за туристите в България да посетят един от културните центрове на Европа на цени от само 29.99 евро.

WIZZ ще открие новата си база на летище Виена през юни, първоначално с един базиран там Airbus A320, а през ноември ще бъдат добавени още два самолета Airbus A321. Този бърз растеж на базата на Wizz Air във Виена е свързан с планове за стартирането на общо 17 нови маршрута на WIZZ от австрийската столица през 2018 г., включително Варна-Виена.

Австрийската столица ще бъде перфектен избор за българските пътешественици, които искат да се насладят на виенските барокови улици и императорски дворци. Художествените и музикални шедьоври на Виена, заедно с арт кафенетата, живописните и колоритни пейзажи, ще предложат редица развлечения на посетителите.

В отговор на потребителското търсене и с цел създаване на по-достъпни възможности за пътуване, Wizz Air непрекъснато диверсифицира мрежата си от България, предлагайки през 2018 г. общо 44 маршрута до 20 държави, достъпни от 3 български летища, които допълнително ще допринесат за увеличаване на туристическия поток към и извън страната и подобряване на бизнес връзките между държавите.

Сорина Рац, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: "Като авиокомпания със собствена база във Варна, Wizz Air непрекъснато търси възможности да разшири мрежата си и да осигури наистина достъпни възможности за пътуване за още повече клиенти, в съчетание с винаги отлични услуги на борда. Заедно с днешната новина за маршрута Варна-Виена, през 2018 г. ние ще стартираме общо 5 нови услуги от България, включително полети до някои от най-популярните европейски градове като Атина, Ница, Малага и Лисабон. Нашият усмихнат екип очаква с нетърпение да посрещне нови и настоящи клиенти на борда на нашите самолети до някои от 9-те дестинации, които предлагаме от Варна, както и до дестинациите ни от София и Бургас!"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А от Варна до Испания директен полет без прикачване?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Политическо противоборство в САЩ
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: