Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Палава сервитьорка го поиска на задната седалка, заряза възбудения точно преди най-интересното
Автор: Екип Varna24.bg 12:50 / 13.01.2018Коментари (11)2793
©
Мъж, пленен от прелестите на сервитьорка в хотел на Пампорово, обиколи съдебните зали в Смолян, за да изчисти името си за сексуално нападение. Дамата обвинила родопчанина в опит за изнасилване, който бил предприет в собствения му автомобил. На две инстанции обаче магистратите не хванаха вяра на обърканите твърдения на сервитьорката и потвърдиха постановлението на прокуратурата за прекратяване на наказателното производство, съобщава "24 Родопи", цитирайки запознати със случая. М.К. и А.А. се познавали от около 7 години, тъй като двамата живеели в Чепеларе. 

Сервитьорката М.К. започнала да контактува с познатия си по телефона. Тя му обяснила, че се е разделила с предишния си приятел и търсила нещо по-сериозно, стана ясно в хода на съдебното дело срещу родопчанина. Една вечер се уговорили А.А. да я вземе от работа, след като й изтече смяната в хотела. Той я попитал къде ще ходят, а М.К. му написала на вайбър "Ами някъде ще се скатаем с колата". Малко преди полунощ А.А. пристигнал и взел приключилата работа сервитьорка. С автомобила се насочили към село Стойките. На подходящо място мъжът отбил и двамата се преместили на задната седалка. 

Започнали целувки, прегръдки и опипване. В един момент, полуголата М.К. поискала да слезе поради малка нужда. А.А. я чакал в колата, а родопчанката се насочила към селото. Там тя подала сигнал на 112, че мъж я преследва с цел да я изнасили. Притеснен от забавянето й, А.А. излязъл от автомобила и започнал да вика приятелката си. След това той се обадил на спешния център, обяснявайки, че жената, с която пътувал, се е изгубила. Дошлите на място полицаи открили дамата в близост до магазин в селото - облечена с якето на мъжа, с ботуши, но без панталон и бельо. Тя разкрила пред униформените, че бил направен спрямо нея опит за изнасилване от страна на дрогирания с канабис А.А., който дори я заплашил, посочвайки й нож в колата.

Полицаите не открили нито хладно оръжие, нито дрога в автомобила. Направените тестове не отчели никакви алкохолни или други упойващи вещества в организма на мъжа. Наркотестът на жената обаче открил наличие на метамфетамин. Назначените медицински експертизи установили леки наранявания в областта на гениталиите на жената, които можели да бъдат от пръстите на А.А., но и от половия акт, който жената заявила, че извършила ден преди автомобилната интимна среща. Всички противоречиви показания накараха прокуратурата да откаже образуване на наказателно производство, което бе потвърдено на две инстанции от съда.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Курвенска работа... вайното цхе майа изленал цхист за едно *.... До киде се стига бог е бил с теб майкии и дано так да си плати за извартение номер
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 13.01.2018 г.
0
 
 
абее , трябва да се внимава , коври-навсякъде . човек може да изгори за едното нищо
Aнонимен
на 13.01.2018 г.
+2
 
 
Сега може и да не е успяла, но като приемат Истанбулската конвенция ще успее. Прогнозирам че обвиненията в изнасилване ще нараснат с 500%
+3
 
 
Селската кифла е ударила на камък! Не всички мъже са изнасилвачи,както и не всички жени са светици.
+7
 
 
На такива ку*ви трябва автоматично да им се повдигат същите обвинения, каквито те са опитали да повдигнат на отсрещната страна!
+5
 
 
Май помака е искал да е*е безплатно помакиня сервитутка.
+6
 
 
Сега пича да я съди тая ковра за уроване на престиж и лъжливи обвинения!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: