Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Мис Плеймейт за Varna24.bg: Не търся скандала, той сам ме намира!
Автор: Пламена Николова 10:10 / 21.02.2018Коментари (12)8740
©
Варненката Нора Недкова, която спечели титлата Мис Плеймейт 2017, споделя в откровено интервю за Varna24.bg как се чувства, какво и носи славата и какъв иска да бъде мъжа до нея. 

Коя е Нора Недкова извън екрана и блясъка на прожекторите?

- Аз съм едно много добро момиче, което винаги се бори за правдата. Изключително емоционална и първична в действията си съм, което понякога ми изиграва лоша шега. В мен се крият изключително артистични заложби, определям се като човек на изкуството.

Какво Ви донесе титлата Мис Плеймейт?

- Титлата ми донесе както положителни, така и отрицателни емоции. Станах доста разпознаваема. Смятам обаче, че не ме е променила по никакъв начин. 

С какво искате да ви запомнят хората, какво успяхте да покажете в предаването "Черешката на тортата" и какво остана скрито?

- Бих искала да остана в съзнанието на зрителите като едно младо хубаво момиче, което разбива клишето, че този тип момичета са интелектуално ограничени. За жалост предаването, в което участвах, не показа това. Аз съм артист на първо място и това беше просто шоу, което има за цел да поднесе развлечение на зрителя. Изхабих доста нерви и емоции, бях подложена на безброй провокации и грешката, която допуснах е, че се поддадох. Подбора на участниците не беше правилен. Не знам дали целта оправдава средствата, но в този живот не всичко е на всяка цена. Но за един от участниците определено беше. Жалко е, че има хора, които жадуват за слава и да бъдат в центъра на вниманието. Разбрах с огорчение, че славата носи повече неприятности, отколкото позитиви. Много хора скочиха против мен заради изказването, че макароните са за хора от простолюдието. Това се дължи на факта, че думите ми бяха извадени от контекста. Факт е, че Куба е една от най-бедните държави и по време на кризата едно от основните препитанията на хората е било именно това, макароните. За жалост времето, в което се излъчва предаването е около час. Няма как всичко да бъде показано. Нормално е да бъдат избрани най-комичните и интересни моменти по преценка на продуцентите. Стана ми обидно, че толкова хора се настроиха против мен без да са били на моето място, без да са преживели моите емоции там. 

Търсите ли скандала или бягате от него?

- Определено не търся скандала, но той сам ме намира. Интересна личност съм наистина. Това, което търся е спокойствие. Уморена съм от толкова много преживявания. Но не мога да стоя безучастно срещу несправедливостта. 

Вече сте популярна, как ще използвате славата?

- Обмислям да започна мой бизнес. Да си известна не е професия. 

Ще се върнете ли във Варна, какви са плановете ви?

- Живея от 7 години в София, но голяма част от лятото прекарвам във Варна. Там ме връщат родителите ми, приятелите и Морската градина, в София няма толкова красив парк. Къде ще се установя обаче още не мога да кажа.
 
- Разбрахме, че много обичате котките, мислили ли сте да направите приют за бездомни котки?

- Искам да помагам на котки, обичам ги повече от децата. Имам инстинкт да ги пазя и закрилям. И действително бих помислила за инициатива за набиране на средства за такъв приют, защото масово хората се грижат за кучета, като пренебрегват останалите животни. Ще помисля върху тази идея...

Много хора в социалната мрежа коментираха крайно негативно това, което видяха, влияят ли ви тези коментари и това, което жълтата преса пише за Вас?

- В живота си човек трябва да избере своя среда, свой кръг от хора, които да го обичат, уважават и знаят кой е действителният той. Да, обидно ми е, че хората се манипулират лесно, но за мен е важно това, че семейството и приятелите ми знаят какъв човек съм. Затова не отдавам огромно значение на това, което се говори и пише за мен. 

- Имате ли любим човек до себе си, какъв трябва да е мъжът, който ще ви грабне и задържи завинаги?

- Няма любим мъж в сърцето ми. На първо място това, което очаквам от човека, който ще застане до мен, е уважение и подкрепа.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И ние не търсим новата най-тъпа плейметка, тя сама си изскача!
0
 
 
Поговорката "Роди ме, мамо, тъпа ! Аз сама ще се изруся." важи 100% за тази .
0
 
 
То пък бива тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, ама по-тъпо не знам дали има другаде ? Всъщност има де, виждали сме ги и чували и други подобни такива по телевизията....Но жалко, жалко, че някои хора подръжават на такива чехълчета или зелени еуглени не знам вече с какво да ги сравня - вие преценете...Срам !
0
 
 
Работят "над себе си " :D всички сме наясно какво значи това
+1
 
 
И като си помислиш, че е дъщеря на Николай Недков.....ужас
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: