Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
42 компании предложиха работа и стаж на млади хора във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:31 / 19.03.2018Коментари (0)2117
©
Шестнадесетото варненско издание на най- големия кариерен форум в България – "Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ бе официално открито днес в Юнашкия салон.

Събитието във Варна се провежда при традиционно добър интерес и ще продължи до 16 часа на 19 март. Очакванията на организаторите са над 1000 търсещи работа или стаж да посетят щандовете на изложителите – водещи работодатели във Варна и страната. Тази година във Варна участват 42 компании. Входът за посетители е свободен.

"Национални дни на кариерата“ събира под един покрив водещи компании, които предлагат свободни работни позиции, и млади хора, които искат да стартират или развият кариерата си. Изложението е доказал се успешен формат с изградени традиции, чрез който през годините хиляди търсещи работа или стаж са намерили мечтаната позиция. Статистиката на организатора на събитието показва, че на национално ниво средно един от шест посетители постига успех.

Регионалното събитие от "Национални дни на кариерата“ е отлична възможност за работодателите, които оперират във Варна и околните области, както и за тези, които тепърва смятат да разкриват бизнес в района, да се свържат с местната общност и да се запознаят със следващото поколение качествени служители. Компании от национално значение, както и мултинационални такива пък могат да проучат още една българска област за качествени кадри, в момент, в който недостигът на квалифицирани специалисти става осезаем.

За посетителите на кариерния форум ползите са още повече. Те получават достъп до водещи работодатели, събрани в рамките на един ден, на едно място. Търсещите работа могат да се срещнат и да поговорят директно със специалистите на отделите за Човешки ресурси на компаниите, а често дори и с мениджърите. Това увеличава шансовете на кандидати с нестандартна подготовка и опит да намерят своето място и шанс за развитие на кариера. Дори да не получат подходящи предложения, изложението дава шанс на присъствалите да се ориентират цялостно за изискванията и нуждите на пазара на труда – какви позиции, специалности и умения търсят работодателите във Варна и страната в момента.

"Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот" се организира за 17-и път в страната, а тази година се провежда в осем университетски града – София, Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Свищов, Бургас и Пловдив.  В събитието ще се включат над 170 компании в цялата страна, които ще представят свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Крипто
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: