Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
МУ-Варна ще е домакин на Втория национален студентски фестивал на медицинските университети
Автор: Екип Varna24.bg 12:35 / 16.04.2018Коментари (0)2103
©
Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов“ - Варна е организатор и домакин на Втория национален студентски фестивал на медицинските университети в България с международно участие, който ще се проведе в СОК "Камчия“ на 21 април. Студенти от медицински специалности в 5 български университета и техни състуденти от Гърция ще представят своите творчески умения.

Ръководството на МУ-Варна дава сцена за изява на художествено-творческата дейност на студенти от МУ-Варна, МУ-София, МУ-Пловдив, МУ-Плевен, Медицинския факултет на Тракийския университет в Стара Загора и от Университета в Патра, Гърция. Близо 40 са изпълненията, с които над 200 участници ще представят разнообразие от музикални, танцови и артистични стилове. Богата палитра от изпълнения ще пренесат гостите на вълната на фестивалния дух и ще докажат, че освен блестящи медици, студентите крият и неподозирани таланти.

Участниците във втория национален студентски фестивал на медицинските университети в България с международно участие ще ни пренесат чрез танцова фиеста от "Амазонията на Азия“ - Непал до бреговете на Индия и ще ни потопят в мистичния свят на госпъл музиката. Вечните рок класики, най-модерните поп парчета, чувствените танци от сърцето на Латинска Америка са само част от изпълненията в разнообразната програма на фестивала. Чистотата на автентичния български фолклор пък категорично ще затвърди силата на ангелските гласове на родните участници.

Екипът на МУ-Варна е подготвил редица съпътстващи фестивала занимания за студентите, които да направят преживяването още по-вълнуващо и интересно.​ Комплимент от организаторите от МУ-Варна е посещение на Астрономически център с планетариум, където желаещите ще могат да присъстват на лекция, изнесена от космонавт. Сред останалите интересни занимания, които се предлагат, са разходка с лодка, посещение на Славянски център и Музей на кристала, както и разнообразни спортни дейности.

Вход свободен!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: