Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Силви Вартан вечеря до късно с кмета на Варна, днес не уважи феновете си
Автор: Пламена Николова 12:20 / 19.04.2018Коментари (0)7368
Гранддамата на френската музика Силви Вартан разочарова фенове и журналисти, които днес чакаха часове за обявената от организаторите среща с нея преди концерта, предаде репортер на Varna24.bg

Стана ясно, че Вартан е пристигнала с над 10-минутно закъснение на летище Варна около 20.30 часа снощи и е била посрещната от кмета на Варна Иван Портних с огромен букет от рози.

Варненец, който отишъл да посрещне певицата с двете си момченца Гюро и Берко, предостави снимки за Varna24.bg от посрещането и сподели следното:

"Самата и тя се забави, защото имаше огромно количество багаж. Пристигна със съпруга си и тяхното кученце. След това до хотела бе отведена с последен модел "Мерцедес". Много лъчезарна и харизматична, но и беше уморена от полета."

След Силви Вартан и кмета са вечеряли в бутиков ресторант, който организаторите запазиха в тайна, но стана ясно, че разговорът е бил приятен, доста интригуващ и продължил до към полунощ.

Днес най-търпеливите посрещачи на Силви Вартан дочакаха само агента й, Марко Вануци, който поднесе извинения от нейно име и обясни съображенията на звездата да не дойде на срещата. 

Той заяви, че Силви е перфекционист и много държи да е отпочинала и в пълна кондиция за предстоящия концерт. Дългите разговори с журналисти и почитатели можело да изтощят звездата и тя да не е в пълния си блясък довечера за концерта си в Спортна зала. 

Стана ясно, че Силви пази спомени от Варна от най-ранна детска възраст, като сред тях е предимно морето. Разбра се още, че примата не е претенциозна и няма специални изисквания към храната и настаняването си. 

Припомняме, че тази вечер в 20 часа Силви Вартан ще се качи на сцената пред любимата си публика в Двореца на културата и спорта и на 21 април 2018 г. в София в зала 1 на НДК.

Турнето Forever Sylvie ще бъде най-грандиозното до момента. Концертите ще продължат близо два часа и ще покажат иконата на френската музика такава, каквато сцената винаги ще я помни – неотразима. Силви Вартан ще разкаже личната и откровена история на живота си пред българските фенове, като изпълни любими, както френски, така и български, песни. Произведенията са селектирани от всичките ѝ албуми досега, а специално визуално шоу ще допълни вълнуващата музика на Вартан.

По всичко личи, че след емоционално разтърсващия старт на турнето в Париж, българската публика може да се готви за едно неповторимо изживяване, от онези, които бележат живота и остават в сърцето "Завинаги“.

Организаторите споделиха, че певицата е подготвила за концерта си в България и няколко песни на български език.

Какво още сподели агентът на Силви Вратан, Марко Вануци, вижте във видеото!









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Бюджет 2024
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете почина в училищен двор в Казанлък
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: