Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Юбилейният Startup Weekend Varna събира над 100 ентуасиасти
Автор: Екип Varna24.bg 13:13 / 04.05.2018Коментари (0)1583
©
В края на месец май Техническият университет (ТУ) във Варна ще събере над 100 startup предприемачи и ентусиасти в рамките на 10-то юбилейно издание на Startup Weekend Varna'2018.

В рамките на почти три дни всеки един от участниците ще има както възможността да претвори иновативната си идея в бизнес и безценната възможност да получи обратна връзка от дългогодишни професионалисти, така и да представи идеята си пред активни инвеститори и да се присъедини към активна предприемаческа общност.

Няма ограничение в идеите, които могат да се разработят в това издание на Startup Weekend Varna. Приемливи са всички сфери - mobile, health, food, education, fintech и всички онези области на бизнеса, за които и организаторите от клуб "Предприемачество и иновации" към ТУ може да не са се досетили.

Бъдещите предприемачи ще бъдат насочвани и подпомагани от доказани имена в бизнеса като програмистът Юлиан Сапунджиев, Галина Момчева от ВСУ "Черноризец Храбър", digital екпертът Иво Илиев, Ксения Виноградова - една от малкото дами управител на startup с опит в croudfunding финансирането, Мартин Попов от Interactive Share.

Преценката за най-добре реализирана бизнес идея ще е на Пламен Петров от Фонда на фондовете, Пресиян Каракосто от Pub Galaxy - част от мрежата на Endeavor, и Юлиян Бориславово от хостинг компанията ICN.

Как?

За да се включите в предизвикателството се нуждаете от 54 часа, една или повече идеи, готовност за малко сън, добър екип - който може да сформирате и на място, и билет.

Билетите са налични от страницата на събитието.  За студенти и учащи цените са промоционални.

Кога?

От 25 до 27 май 2017 г.

Къде:

Технически университет Варна, ул "Студентска" 1, Варна

За Startup Weekend?

Startup Weekend e интензивно 54-часово събитие, в рамките на което всеки може да влезе в обувките на един предприемач. Форум, на който програмисти, дизайнери, маркетинг специалисти, икономисти или само стартъп енсусиасти се събират, споделят идеи, сформират екипи и проверяват дали идеята им може да се превърне в успешен бизнес. Всяка година в различни точки на света се организират няколко десетки startup weekend-а, които формират международна startup общност.

Всяко едно събитие се записва. Финалните презентации на готовите продукти се качват на страницата на фондацията Startup Weekend, която е регистрирана в Сиатъл в Съединените щати, където инвеститори нерядко търсят добри проекти, в които да инвестират.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: