Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Жената на серийния изнасилвач от Кючука: Смъртното наказание му е малко!
Автор: Екип Varna24.bg 14:28 / 08.05.2018Коментари (0)2957
"Минах през ада с този човек и ми се иска да го забравя. Смъртното наказание му е малко на Владимир за това, което е направил на тези млади момичета. Дано изгние в затвора за тези мизерии, които е извършил. Той им разбива живота с това нападение. Ако съм знаела какво е извършил, сама щях да го предам в полицията." С тези шокиращи думи пред "България днес" се изповяда бившата съпруга на серийния пловдивски изнасилвач Владимир Петков.

Жената ще наричаме Ваня, запазваме истинското й име и месторабота в тайна по нейна молба. Тя е категорична, че от години се опитва да избяга от бившия си съпруг, а откакто той бе уличен като серийния изнасилвач, животът й се обръща с краката нагоре. Владимир Петков бе заловен в края на декември, след като две момичета са брутално изнасилени в пловдивския кв. "Кючук Париж". До ареста на заподозрения се стига, след като съпругата му подава сигнал в полицията за домашно насилие, разкриват униформени.

"Години наред той не искаше да ми даде развод. Пускам молба, той отказва. Поредният скандал стана, защото той не искаше да приеме, че отново сме в процес на развод, отказваше да подпише документите. Дойде вкъщи, заключи вратата и започна тормоз, цяла вечер сме се карали. Нападки, обиди, удари ме веднъж, но това беше. После отидох в полицията и пуснах жалба, тогава нещата са излезли наяве", споделя Ваня.

"Когато полицаите дойдоха да го арестуват, той беше у нас. Аз му позволявах да вижда детето, защото дори и разделени той има право на това. Заплашваше ме, че ще ме съди, ако не му позволявам да го вижда. Когато го арестуваха, беше в спалнята и си играеха с малкия", разказва още бившата съпруга на Владимир. Жената добавя, че никога не е се е притеснявала за детето си, когато е в компанията на своя баща.

"Държеше се добре с детето. Никога не съм и очаквала да извърши нещо подобно, но аз нямам вина за станалото. Ако знаех какво е вършил, никога нямаше да му дам да се доближи до сина ми", категорична е Ваня.

След като Владимир е арестуван, се разбира, че той има присъда за изнасилване зад гърба си. През април излиза от затвора, след като излежава 4,3-годишно наказание.

"Знаех, че е бил в затвора за побой, в смисъл такъв, че аз дори не знам за какво точно е бил осъден. В периода, в който е влязъл, ние бяхме разделени", обяснява Ваня за престоя на Владимир в затвора.

Ваня е категорична, че докато са били семейство, тя никога не се е чувствала застрашена, но различните виждания за живота слагат край на отношенията им.

"Той дърпаше в една посока, аз в друга. Животът е на първо място за него, приятелите, компаниите, излизанията. Едва след като се разделихме, започна да се озлобява към мен. Няколко пъти сме се събирали и сме се разделяли", обяснява жената.

"Не мога да кажа дали е взимал наркотици, тъй като аз никога не съм употребявала и не знам как се държи човек, който е дрогиран. Алкохол не пиеше", категорична е Ваня. Жената обаче е убедена, че за психическото му състояние голяма вина имат неговите родители.

"Според мен всичко тръгва от родителите му, още от години имаше проблеми с тях. Има непрекъснато скандали между тях, вероятно имат вина и те за това, което е станало", убедена е жената. Ваня със съжаление споделя, че в цялата история най-засегнат е синът й.

"Детенцето знае, защото случаят стана публичен, всичките тези статии се качват в интернет, децата си коментират с родителите и после в училище му се подиграват, на него му е най-тежко като цяло...", тъжна е майката. 

Жертвите нападнати в колите си

Първата жертва на серийния изнасилвач е 19-годишно момиче. То е нападнато на 7 декември около 22,15 часа на бул. "Александър Стамболийски" в "Кючук Париж". Владимир забелязва спряно ауди, в което седи момичето и чака своя приятелка. Извергът отваря вратата, сяда на шофьорската седалка, заплашва девойката и я изнасилва. След зверството скача и побягва в неизвестна посока. Дни по-късно, на 20 декември, втора девойка изпищя. Около 20,30 часа в същия район Петков забелязва рено "Клио", в което се намира 21-годишно момиче, чакащо приятеля си. Владимир я връхлита и удовлетворява нагона си. След като е заловен, признава и за двете изнасилвания. ДНК-то на Владимир напълно съвпада с биологичния материал, оставен на местопрестъпленията.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: