Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Скитащият проповедник на интернет идва край Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:58 / 09.05.2018Коментари (0)2521
©
Тим Коул, немско-американски интернет изследовател и критик, наричан "скитащия проповедник на интернет“, прие поканата да бъде лектор на тазгодишната конференция на Българската аутсорсинг асоциация. Форумът ще се проведе на 8 юни в хотел "Интернационал“, Златни пясъци под егидата на кмета на община Варна Иван Портних. Същата вечер ще бъдат връчени годишните награди за иновации, високи технологии и аутсорсинг. Съорганизатори на галата са Българската аутсорсинг асоциация, Българската асоциация на софтуерните компании - БАСКОМ  и община Варна.

Тим Коул е автор на бестселъри, журналист, автор на рубрики във водещи европейски списания и вестници, блогър, мотивационен лектор и модератор на технологични форуми по целия свят. В последната си книга "Digital Transformation" той описва ефекта от дигитализацията на икономиката и призовава компаниите да ускорят своята трансформация, за да бъдат истински успешни.

Именно дигиталната трансформация е във фокуса на годишната конференция на БАА. "Очаква се на конференцията да се събере елитът на индустрията, за да обсъди горещи теми като: "Какво е въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг индустрията? Какви са възможните сценарии за развитието й? Дали сме свидетели само на еволюционен етап или бизнесът скоро ще бъде радикално преформатиран, за да влезе в нова ера. Как да моделираме управлението на таланти, за да бъдем успешни? Какви биха били ефектите от дигиталната трансформация върху икономиката, образованието и чуждите инвестиции?“, коментира председателят на асоциацията Станимир Николов.

В търсене на отговори на тези въпроси Българската аутсорсинг асоциация става домакин на най-важната годишна среща на лидерите в сектора. Тя събира над 200  водещи топ мениджъри и собственици на компании, които обсъждат в дълбочина предизвикателствата пред индустрията, обменят опит и визии, чертаят стратегии за развитие. За участници в панелите са привлечени международно признати експерти в областта на аутсорсинга, управлението на процеси и таланти, стратегическите анализи и роботиката.

Международно жури ще излъчи носителите на технологичните оскари в 13 категории сред подалите своите кандидатури до 25 май 2018 г. на  http://sourcingexcellenceconference.com/awards.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: