Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
За първи път в Нощ на музеите и галериите - Варна се включва съвсем нов музей
Автор: Екип Varna24.bg 11:18 / 14.05.2018Коментари (0)11613
©
За първи път в Нощ на музеите и галериите - Варна ще се включи един съвсем нов музей – "Посланици на доброто“, който беше открит през 2017г. Музеят се намира в сърцето на Морската градина на Варна в сградата на терапевтичен център Карин дом.

На 19 май музей "Посланици на доброто“ в Карин дом ще посрещне любителите на историята и ще разкаже за интересни събития и личности, оставили спомен с добрите си дела и превърнали се в “ Посланици на доброто“.

Гостите ще могат да се включат в безплатно посещение на музея и беседа с лектор в часовете: 11:00, 13:00 и 15:00ч, както и да се забавляват заедно със своите семейства и приятели на открито. На този ден Карин дом организира и благотворителен пикник за всички желаещи да отдъхнат и да се забавляват на чист въздух в градината.

Пикник зоната ще се разположи на обширните поляни на Карин дом и ще предложи храни и напитки за посетителите, приготвени по специални рецепти на Карин дом. Посетителите могат да вземат одеяло за пикник, както и забавни игри за навън, а защо не и любима книга.

Всички събрани средства от пикника ще бъдат в подкрепа на Монтесори групата за деца със специални потребности в Карин дом, която предлага обучение и социална интеграция на децата с опитни педагози, логопед и психолог в Монтесори среда.

Музей "Посланици на доброто“ Ви очаква с първата по рода си музейна експозиция, посветена на благотворителността и филанторпията, която отправя своето послание за доброта и съпричастност. Музеят е привлекателен за младите хора със своите интерактивни дейности посредством тъчскрийн и таблети. В допълнение музеят предлага и атрактивни дейности по време на пролетно-летния сезон – открити уроци, кът за отдих и медитация, лекции за родители. Не на последно място, посетителите ще могат да се потопят в атмосферата на Карин дом, който почти 22г. създава възможности и подкрепя децата със специални нужди и техните семейства. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: