Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Големи проблеми за няколко зодии днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:36 / 16.05.2018Коментари (0)1597
©
Хороскоп за 16 май, сряда:

Овен 

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо. 

Телец

Днес в хода на събитията ще станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте - ще разберете всичко малко по-късно!

Близнаци

Задълженията Ви като опасни плевели изпълват сега всичкото Ви време. Почивката се оказва под заплаха от изчезване. Не трябва да оставяте нещата така. Ако предпочитате работа - развлечение, това може да Ви се стори непродуктивно, но всъщност съвсем не е така. Положете усилия, за да направите живота си по-балансиран. Отложете за по-късно служебните задължения и си отдъхнете малко време, за да си отпочинете както трябва

Рак

Денят едва ли ще премине без разочарования, но за това няма кого да обвинявате. Просто се рушат илюзии, които сте поддържали дълго и старателно. В такъв ден ще е трудно да се съсредоточите върху работа, тъй като емоциите ще са твърде много, а и силни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са твърде сериозни, така че е добре да се въоръжите със здрав разум, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, но я търсите не точно там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и мъдър съвет, и реална помощ.

Лъв

Подходящ период за подобряване на финансовите възможности. Днес е възможно да проявите доброта и внимание към половинката и останалите членове на семейството. Освен това времето е най-подходящо за подобряване на съпружеските и любовни взаимоотношения. Отлични перспективи за повишена делова активност, отнасяща се до изкуство и развлечения. 

Дева

Самота в тълпата - това е за Вас. Даже редом с любимия човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв начин да не показвате настроението си пред своя любим човек, защото може да реши, че всичко е заради него, и да се разстрои. А , в интерес на истината, няма никаква вина. 

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Днес на Вас ще падне по-голяма отговорност за бъдещето на Вашия любим човек. Макар че бъдещето е недалечно и не особено значимо в мащабите на Вселената – все едно към това трябва да се подходи с цялата отговорност. Така, сякаш всичко е поставено на карта...

Стрелец

През този ден ще бъдете склонни към деловитост. Възможно е да Ви се прииска да удовлетворите своите не малки потребности за нещо, да благоустроите бита си или да си напълните портмонето. Но каквото и да правите, ще се наложи да се ръководите не само от своите желания, но и от здравия разум или служебните си задължения. Вечерта ще Ви донесе нови интереси и ще Ви накара да се откажете от прекомерната строгост , придирчивост и официалност. Неформалните дружески отношения ще Ви примамват с голяма сила. Не изменяйте на целите, които сте си поставили, и всичко ще бъде наред. 

Козирог

Днес Вашият любим човек ще постъпва безотговорно и неразумно, което ще предизвика у Вас буря от негативни емоции. Много е важно, тази буря да не го помете изцяло, и да не развали отношението му към Вас, защото и такъв изход от събитията е твърде вероятен. Бъдете по-търпеливи и сдържани. И това е интересно: Бягайте далеч! Това са най-големите манипулатори в Зодиака! - четете на jenata.blitz.bg.

Водолей

За да обичате един човек, трябва да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това наистина може да се получи. Затова ако Вашата половинка Ви покани в своята компания, или например в своя клуб, на гости при роднини или при своите родители, в никакъв случай недейте да отказвате. Всичко трябва да бъде хубаво!.

Риби

Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Престанете да зацикляте на миналото. То е приключило и нищо повече няма да се върне. Затова се опитайте да спазвате дистанция с някого или нещо, което Ви причинява неприятности. Доверете се на съдбата си. Кой знае, къде ще Ви заведе? С каквото и да завърши това, все ще е по-добре, отколкото по цели дни просто да седите пред телевизора.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: