Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Докъде се докарахме! Вижте най-новите моди сред абитуриенти 2018!
Автор: Екип Varna24.bg 16:44 / 16.05.2018Коментари (5)4458
Разголени танцьорки и огромни количества алкохол посрещат абитуриенти в парти бус. В навечерието на баловете зрелостници търсят все по-нестандартни начини, за да прекарат незабравимо звездната си нощ. След като отпразнуват завършването с класния си ръководител, младежите в София могат да наемат празничен рейс за 1, 2 или 3 часа. Цената варира от 200 до 480 лв. за цялата компания. В нея са включени шофьор, гориво и диджей. Голямата изненада на вечерта са две еротични танцьорки, които ще танцуват пред зажаднелите погледи на зрелостниците. По-загорелите ще могат да си поръчат и индивидуален танц от пищните мадами, които да им се отъркат в скутовете.

Пирати грабват вниманието на морските зрелостници тази година. Автентични кораби със съкровища ги очакват на пристанищата в Бургас и Варна. Билетите са между 20 и 40 лева на човек в зависимост от програмата, която младите си изберат. През цялото време корабът е в открито море, а на борда има истински пирати, които се грижат настроението да е на ниво с много музика и закачливи игри.

Тазгодишните дванадесетокласници решават да се впуснат смело в живота и с казино забава. Зрелостниците влизат в тъмна стая с подходящ декор и могат да пият и залагат цяла вечер на едни от най-известните игри като покер и рулетка. На партито присъстват и професионални крупиета, които ще следят играта и ще раздават чиповете на хазартаджиите.

Арабската нощ също е сред предпочитаните партита от абитуриентите. Те ще се потопят в атмосферата на близкия Ориент, за което ще спомогнат две кючекини. В програмата за 400 лв. са включени наргилета и гадателки, които ще предсказват бъдещето на карти и на ръка. На входа пък ще ги чака художник, който ще изрисува ръцете на гостите с къна.

Други класове са избрали да слеят креативността с алкохола и да забъркват коктейли под ръководството на истински барман в звездната си нощ. Цената за тези партита е 300 лв., а саморъчно направените аперитиви са без ограничение.

За двойно по-малко пари се организират и хавайски партита. Те не са сред най-предпочитаните от абитуриентите, но има достатъчно заявки и за тях. В цената са включени типичните гердани с хавайски цветчета и коктейли, поднесени в кокосови орехи.

По-нестандартно мислещите класове ще отидат на пижама парти. За 370 лв. агенциите организират невероятни купони с бой с възглавници. Не е нужно абитуриентите да си носят пижами, защото още с влизането им се подаряват дрехи за сън, пише "България днес". Лъскавите тоалети и високите обувки се оставят настрана и младежите могат да купонясват на воля. След партито ще са готови директно за леглото и няма да се терзаят как да съблекат официалните дрехи, без да ги повредят.

Нестандартните идеи на тазгодишните абитуриенти не са само в купоните за края на вечерта. Такива не липсват и за външния вид. Тази година тенденциите сочат, че зъбите върху ноктите ще "избият рибата". Девойки масово си запазват часове в разкрасителните салони, където професионалисти да им наредят ченета по пръстите.

Обувките на висок ток с пера или клони на дървета също са в модните каталози на завършващите. Тези с конски копита обаче се нареждат на челно място в класациите. Големите возила като трактори и камиони вече са в миналото. Този месец по улиците ще дефилират абитуриенти с ретро коли. Повечето от тях са спортни и тунинговани допълнително, което още повече блазни завършващите, които искат да блеснат на бала си.



Още по темата: общо новини по темата: 156
30.06.2023 »
13.06.2023 »
31.05.2023 »
29.05.2023 »
29.05.2023 »
27.05.2023 »
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
101 начина да се регистрираме в Бюрото по труда!
+3
 
 
Няма лошо, та нали Златките /бели, черни, златни и т.н.м/ са ни образец, нали медиите ги лансират, нали им се кефим..... Това за жалост е положението брато
-1
 
 
Хора,то на моя бал 2014-та имаше чалга и бях принуден да я танцувам,нямах друг избор,това беше.Пък сега на баловете ще има и Шушана,сто процента !
+5
 
 
Няма да се учудим и ако по един чеп си вържат на врата , та да им е под ръчичка !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: