Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Много важен ден за няколко зодии днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:22 / 21.05.2018Коментари (0)2564
©
Хороскоп за днес, 21 май:

Овен

Днес не действайте импулсивно на работното си място, защото от това може да пострада репутацията. Заобикаляйте се с влиятелни особи, които имат доверие на способностите ви. Постарайте се да сте максимално уверени в инициативите, които предприемате на работното си място.

Телец

Днес залагайте на малкото си и верни приятели, защото така ще можете да натрупате и множество положителни емоции. Предпазвайте се от сключването на несигурни сделки, за да съхраните добрите си финансови доходи.

Близнаци

Денят за вас ще е успешен на работното място, защото ще се радвате на отлична мотивация да преследвате интересите си докрай. Избягвайте неуредици от данъчен или административен характер.

Рак

Днес се освобождавайте от крайностите и пречките, които понякога сами си създавате на работното място. Възможно е да изживеете трудни моменти в любовта, но нищо няма да е окончателно и фатално, ако вие самите не го приемете за такова.

Лъв

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да приключите с професионалните си задължения навреме. Под никакъв предлог не отлагайте извършването на някои промени на работното си място, както и разширете кръга на своите приятели и познати.

Дева

Днес се опитайте да ускорите уреждането на някои лични проекти от финансов характер, защото така ще успеете да се освободите от някои свои притеснения. В деловата област реализацията ви ще тръгне в желаната от вас посока.

Везни

Днес новите ви професионални отговорности изцяло ще ви погълнат. Работоспособността ви ще е значително повишена, което ще ви даде и много нови възможности за постигане на по-високи доходи. Именно сега ще имате шанса да осъществите отдавна жадувана от вас крупна покупка.

Скорпион

Днес подхождайте реалистично към живота. Очаквайте предложения за доходна работа, но е добре да не проявявате наивност и да ги обмислите в детайли. Без особени усилия ще се справите с основните си служебни задачи. Обърнете внимание на здравето си.

Стрелец

Денят е подходящ за търсене на нова работа или за откриване на по-добри възможности за професионално реализиране. Напрежението ви значително ще намалее в мига, в който се опитате по правилен и логичен начин да организирате текущите си задължения. Любовни терзания.

Козирог

Днес родените под този зодиакален знак ще получавате изненадващи финансови постъпления, но в същото време и разходите ви за премахване на административни проблеми значително ще нараснат. Крехко ще е равновесието ви на работното място, в личен план и в материалната сфера.

Водолей

Днес се интересувайте как можете да стабилизирате финансовото си състояние. Не забавяйте задълженията си към организации. Прегледайте личната си документация, за да премахнете дори и дребните на пръв поглед пропуски или грешки. Колкото по-систематично действате сега, толкова по-добре.

Риби

Денят е изключително благоприятен да се огледате и да потърсите по-добри възможности за реализация. Опитайте се да постигнете и по-високо ниво на сигурност и във финансовата сфера. В любовта ще намирате достатъчно пространство и възможности за постигане на удовлетворение.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: