Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Покер успехите на Славен Попов
Автор: Пламена Николова 10:20 / 28.05.2018Коментари (0)4733
©
Славен Попов е сред най-успешните варненски покер играчи, като постиженията му излизат далеч извън пределите на родна Варна. Роден през 1975г., Славен има над 10-годишен опит в покера. Живял е в Лондон когато се запалва по играта, още в началото на бума на онлайн залите. Той подхранва интереса си към картите не само с практика, но и с четенето на книги и изучаването на стратегии, които му помагат да се усъвършенства. Според Славен усилията и многото труд са ключът към успешната игра, но със сигурност е от полза да си "талантлив във възприятието на играта“.

През 2012г. нашенецът достига до най-големия успех в покер кариерата си до момента, печелейки над половин милион долара в Пролетния шампионат по онлайн покер SCOOP (Spring Championship of Online Poker) на PokerStars. Турнирът, който се провежда ежегодно, е изключително реномиран в покер средите и събира хиляди участници и многомилионен награден фонд. Това е и една от най-големите суми, печелени от наш сънародник в онлайн турнир.

Тазгодишното издание на SCOOP също не минава без българско участие, след като в него се включиха някои от топ играчите ни като Димитър Данчев, Вилиян Петлешков и Огнян Димов.

Славен е почитател и на игрите на живо, които освен че носят повече адреналин, дават на играчите възможността да пътуват до изключително интересни и екзотични дестинации. Явно покерът и пътуванията се отразяват вдъхновяващо на Славен, който създава изключително интересни блогове, посветени на неговите две страсти – Покер блог и No Limit Travels. Както сам обобщава в една от статиите си: "Ако ме попитате какво работя, ще ви отговоря - играя покер професионално. Ако ви интересува какво е хобито ми, ще се замисля и ще ви кажа - да пътувам.“

Макар към момента да липсват нови публикации, блоговете са изключително полезни и зареждащи и можем само да се надяваме Славен да поднови това си занимание.

Творейки под псевдонима Varnatrader, той споделя своите впечатления от изключително интересни места по света, сред които Южна Америка, Хонг Конг, Тайланд, Индия, Сингапур и много други. Изключително описателно и вдъхновяващо говори и за самата игра и турнирите, в които взима участие.

"Покерът дава много възможности за пътуване и това е едно от нещата, които го правят много привлекателна професия.“

Възможността да упражнява професията си онлайн дава на Славен свободата и независимостта, от които всеки запален турист и пътешественик има необходимост. Именно поради тази причина Славен продължава да бъде верен на покера и да прави това, което умее най-добре – да играе с картите.

Според официалните класации общата сума печалби, които Славен е натрупал до момента както онлайн, така и в игри на живо, се равнява на над 2 милиона долара. Освен грандиозната победа на SCOOP, той прави доста силно участие на Европейския покер тур в Прага през 2015г., където заема петото място и се прибира с близо четвърт милион долара.

Славен продължава да играе с пълна сила, като по последни данни е взел участие в турнир в Барселона миналия месец. Пожелаваме му да продължава както да покорява върхове в покера, така и да твори, споделя и вдъхновява своите вълнуващи преживявания по света.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: