Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Абитуриенти надрусали "палавата даскалица“ на бала в Харманли?
Автор: Екип Varna24.bg 15:17 / 02.06.2018Коментари (4)2527
Начална учителка от Симеоновград шокира навръх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград, пише ШОУ. Случката се разигра в ресторант "Приказките“, собственост на инж. Митко Димитров - Пайнера.

В разгара на купона 58-годишната учителка от СУ "Св. Климент Охридски" става звездата на дансинга, а за мръсните танци й помага младеж, който дори прави стриптийз. Интернет пространството гъмжи от клипчета от въпросната вечер. Хвърлят се салфетки, лази се по дансинга, полата на учителката се вдига…

Това са само част от изпълненията на даскалицата, снимани и пуснати в социалните мрежи от абитуриенти. Клипът с мръсните танци бе публикуван на профила на зрелостник от Харманли и след разговор с директора на училището – изтрит. Началната учителка от кадрите се казва Дарина Димова. Започнала е работа в училището в Симеоновград в началото на тази учебна година. След бруталната разюздена нощ тя е извикана в директорския кабинет за обяснение. Пред ръководството заявила, че се срамува от постъпката си и че вероятно е прекалила с алкохола, след което е подала молбата за напускане.

Оказа се, че Дарина не е била поканена на бала, била в заведението като гост, на свободна консумация. Младежът от видеото също не бил съученик на празнуващите абитуриенти. Коментарите в социалната мрежа са на двете крайности. Едни смятат, че жената не е на работа и може да се забавлява. Те не виждат нищо осъдително в това да му отпусне края и да танцува като за последно.

"Е, голям праз, купонясва си жената. Даже май тя прави шоуто“, пишат невъзмутими потребители в социалните мрежи. Има такива, които буквално се възхищават на поведението на учителката и пишат: "Много яко. Стига скучни и ядосани даскали“. Осъдителните коментари са далеч повече. "Ужас. Срам за учителската гилдия. На това ли ще учи децата ни“, възмущават се други. "Никой нямаше да й каже "копче", ако не беше преподавател в училището на абитуриентите от клипа и това не беше се случило на бала им. Както и ако беше сервитьорка, барманка, фризьорка или друга професия, с която не се дава пример за морал на деца“, прибързано я заклеймиха в Интернет, без да са запознати дали наистина е учителка на въпросните абитуриенти. Колежка на Дарина се опита да я защити, определяйки видеото за незаконно.

"Напълно законно е видеото, както и утре ще го кача поне в 20 сайта. Осъдете ме. Аз съм юрист, госпожо. Вие сте държавни служители, с публични функции, хуманни и естетически при това, подлежите на обществен контрол. Видеото е направено на публично място - дискотека,  пред множество зрители.  

Освен това е обществено важна информация, интересна и важна за обществото, за да е информирано какво се случва с данъците му, които отиват за образованието на децата ни.

Кадровата политика на държавата е също важна тема, подлежаща на публична дискусия и обществен контрол“, отговори й твърде краен потребител в социалните мрежи.

Със сигурност скандалното й поведение, което й докара прозвището "палавата даскалица“, се дължи на огромно количество алкохол. Промъква се обаче версия и за наличието на упойващи вещества, с помощта на които е освободила напрежението в себе си. Запознати с живота на учителката са убедени, че някой е "помогнал“ на Дарина за това поведение. Категорични са, че най-вероятно в чашата й е било сипано нещо, чието действие се вижда на сцената. Да не говорим, че днешните абитуриенти стимулират доброто си настроение с различни забранени субстанции и екстази. "

Поведението на Дарина е скандално и има само едно обяснение – някой й е пробутал нещо в чашата. Виждали сме я и друг път под влиянието на алкохол, но никога не е правила такива изцепки. Да, тя обича да се забавлява, скъсява до някаква степен дистанцията със своите ученици, но в рамките на приятелството. Не можем да я познаем от кадрите. Убедени сме, че без да знае е взела нещо стимулиращо. Казвам без да знае, защото тя е против наркотиците и никога не би посегнала съзнателно към тях“, споделя нейна приятелка, пожелала анонимност.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/samo-v-shou-abiturienti-nadrusali-palavata-daskalitsa-na-bala-v-kharmanli_news603517.html

Източник: в. "Шоу"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ми боклуци какво повече те май и цигани като ги гледам
Работя за себе си,а щом работя,това е добре !
на 02.06.2018 г.
0
 
 
Тва младите на днешно време наистина са големо гюбре,подмолни,алчни,завистливи...и секва друга сволоч! Факт неоспорим.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: