Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Няма желаещи за катаджии след въвеждането на камерите и таблетите
Автор: Екип Varna24.bg 16:25 / 21.06.2018Коментари (14)10207
Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма желаещи за катаджии, 30% са вакантните места. Това обяви министър-председателят Бойко Борисов във встъпителната си реч на първия икономически форум в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Тези думи той заяви в контекста на поискания от опозицията вот на недоверие към кабинета "Борисов".

"В момента, в който вкарахме всички електронни носители, от една страна усетихме огромната съпротива на администрацията. Второ, веднага губим кандидатите за работа. 30% са вакантните места в КАТ, откакто въведохме камерите и таблетите, няма желаещи за катаджии. 20% са при митничарите, 30% за военнослужещите", отчете премиерът.

Той отчете също, че пада нивото на на контрабанда на цигари - слиза под 6%. "С това си обяснявам вота на недоверие! С това ли сме вредни?", попита риторично Борисов.

По думите му по времето на служебното правителство (за около три месеца - бел. ред.) в държавната хазна е имало събрани със 120 млн. лева по-малко от акцизи за разлика от сега.

По повод на вота на недоверие премиерът подчерта, че по време на управление от страна на БСП всички фондове за България биват спирани. 

"Не ви ли е странно, че когато дойде БСП на власт, всички фондове спират. Те казват, че това е от ГЕРБ, но когато ГЕРБ е на власт всички фондове си вървят. България и Гърция имат повече пари от предния програмен период. Не казвам, че е заради мен, така се е случило, но кажете едно "Благодаря", коментира още министър-председателят.

Той припомни и мигрантската криза, като дори призова БСП да си припомнят бунтовете в Харманли и Овча Купел. И подчерта, че България единствена е успяла да прекрати мигрантския натиск.




Още по темата: общо новини по темата: 2
21.06.2018 »
21.06.2018 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Поевчето държавни служите и най-вече политиците са най-големите некадърници в държавата. Хора, които ако трябва да правят частен бизнес сами, без гръб, или ще са фалирали, или ще ги съсипят с глоби, заради нерегламентирани практики. Да не говоря, че една голяма част сигурно ще са и по затворите, заради престъпления, защото нямат друг начин да изкарат някой лев. Държавната хранилка и далаверите са много сладки и затова всички се натискат натам. Няма един кадърен и разбиращ по високите етажи - само се гледа, какво може да се открадне, каква далавера да се направи и как да се рекетира и репресира обикновения човек!
+1
 
 
Или ги отблъсква фактът, че няма да могат да развиват корупционното дело, или се страхуват от високите технологии, като камера и таблет. И двете ми се виждат напълно възможни.
+2
 
 
За една гола заплата никой не иска да работи. Не че са се преработили много, но все пак трябва да отчитат някаква дейност.
Aнонимен
на 22.06.2018 г.
+1
 
 
Всеки българин е във властта заради далаверата. Не са само катаджиите, милиционерите или чиновниците, далаверата е също и във високите етажи на властта. Борисов и неговите министри също далавераджии! Ако няма далавера ще има дефицит на министри като има дефицит на катаджии и митничари с въвеждането на камери и таблетите!
+6
 
 
Ти да видиш, а до скоро нямаше един емигрирал катаджия.
+3
 
 
Скоро няма да има и полиция. И ще стане Сирия
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: