Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Атрактивно шоу посреща варненци и гостите на града на входа на Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 11:49 / 27.06.2018Коментари (0)3479
©
"Вариате План Б“ е атрактивно акробатично шоу с магични елементи, което е пленило сърцата на много хора по света. Боби и Силвия са циркови артисти, които се срещат преди 12 години. Той е роден в България, но е израснал в Германия, а тя е от Швейцария. Среща ги не само професията и любовта към хората, но и любовта един към друг, тъй като те са двойка не само на сцената, но и в живота.

Дуото е участвало в редица престижни състезания, били са гостуващи артисти в циркове, вариатета, круизни кораби, в някой от най- големите хотели по света и улични фестивали. Работят в цяла Европа правейки това, което обичат, да карат другите да се усмихват.

"Вариате План Б“ е тяхното най-ново шоу, което цели да измъкне хората от рутината на ежедневието, да ги въодушеви, да ги провокира да се смеят и мечтаят.

Шоуто е част от програмата на фестивала "Варна е магия“, който се откри на 25 юни и се провежда до 30 юни в морската столица. Може да бъде гледано на 27, 29, 30 от 17 и 19 ч. на входа на Морската градина.

По време на Фестивала, който се провежда с подкрепата на Фонд Култура Община Варна, може да видите още  и шоуто на големия  Иван Митев (Адонис), на 28.06.18 г. от 15,30 на сцена "Раковина“. Той е артист с дългогодишен стаж, който владее старата магия със съвременните й модерни елементи.

Всеки ден от 12,00 ч. до 15,00 ч. отново на сцена "Раковина“ се провежда творческа работилница по магично изкуство, където Арсен открива тайните на магията за начинаещите участници, желаещи да направят своите първи стъпки в магичното изкуство. От 15,00 до 17,00 ч. се провежда Мастър клас за напреднали.

Специален гост лектор на събитието е Андрей Михов (Андреас), който на 27 и 28.06.18 г. освен, че ще преподава ще изненада и гражданите с фокуси от близко разстояние. Ако в този период се разхождате в Морската градина и ви спре млад мъж с атрактивна магична изненада за вас, знайте, че имате удоволствието да се запознаете с Андрес, който е твърде вероятно да сте виждали вече и на малкия екран. Той е един от малкото останали магове в България, който практикува това изкуство от 8 години в и отвъд границите на страната.

Фестивалът приключва на 30 юни отново с атрактивно двучасово шоу на Входа на Морската градина с начален час 17,00 ч. Всички събития част от програмата на Фестивала са с Вход свободен.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Парламентарни избори 2024
Катастрофи във Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: