Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес е важен ден за взаимоотношенията с партньорите им за няколко зодии
Автор: Екип Varna24.bg 09:23 / 30.06.2018Коментари (0)2314
©
Какво вещаят звездите днес?

Овен

През този ден няма да ви е лесно да разберете какво точно половинката ви иска от вас. Намеците и действията и ще бъдат неразбираеми. Най-добре попитайте направо какъв точно е проблема.

Телец

През този ден ще ви се наложи да положите повече усилия, а за да убедите партньора си, че ви очаква сериозно бъдеще. Може би тя или той има нужда от повече доказателства от ваша страна.

Близнаци

Това е ден, в който може да разберете, че половинката ви има капацитет да бъде незаменим бизнес партньор. Изяснете подробностите около работата ви, за да бъдете уникален тандем.

Рак

През този ден се въздържайте от крайни изказвания. Силните думи може да наранят партньора ви, който сега е особено чувствителен към всичко.

Лъв

Тази събота не си позволявайте да мислите за работа. Да, винаги има неща за довършване, но необходимостта от почивка сега за вас е особено важна.

Дева

През този ден ще ви е трудно да се отървете от любов. Това може да ви се стори досадно в един момент, най-добре проявете търпение, за да не отблъснете любимия човек.

Везни

Тази събота посетете непознато за вас място. Имате нужда от смяна на обстановката, отдалечаване от реалността и натрупването на нови впечатления. Осигурете си ги.

 Скорпион

Тази събота ще разберете, че положените напоследък усилия са започнали да дават своите плодове. Отървете се най-сетне от съмненията си и се наслаждавайте на създалата се ситуация, която ще ви донесе само ползи.

Стрелец

При решаването на финансови въпроси днес потърсете второ мнение. Обещанията за печалба се дават лесно, но очакванията не винаги се оправдават. Бъдете предпазливи и разумни.

Козирог

Денят ще ви срещне с вашите приятел ще си припомните вашите стари мечти. С удоволствие ще установите, че все още има време да се опитате да ги реализирате. Не преставайте да си вярвате.

Водолей

Това е ден, в който ще поискат повече от вас. Може да откажете, но ще понесете и съответните загуби. Преценете добре до колко наистина сте натоварени.

Риби

Очаква ви активен ден, в който ще успеете да се справите с попълването на всякакъв вид документи. Опитайте се да свършите колкото се може повече работа. Рядко има толкова плодотворни дни.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: