Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Орлин Павлов крие нова любов
Автор: Екип Varna24.bg 16:39 / 01.07.2018Коментари (0)2462
©
Лятото започва повече от добре за Орлин Павлов, който след поредно любовно разочарование пак е на гребена на вълната. Звездата от "Скъпи наследници" има нова тръпка в живота си и се надява този път тя да е завинаги. Жената, която му е завъртяла главата обаче, не бърза да се появява публично и да рискува с това все още крехките им чувства. За това и двамата продължават да се крият. 

Преди няколко седмици Орлин пренебрегна бдителността си и се появи с гаджето си на публично място. Веднага след това двамата се разделиха и се опитаха да скрият, че са пристигнали заедно, за да не предизвикат интерес. Уви, любопитни очи веднага отчетоха грешката им както и дадоха гласност на промените в живота на певеца. "Той изглежда много щастлив. Като тийнейджър е влюбен и загубен", коментираха очевидците.  

Този свеж полъх в живота на Павлов е съвсем заслужен след толкова много разочарования от нежния пол. На певеца актьор никога не му е липсвал женски интерес, но и никога не е бил близо до олтара. За драмите си с жените Павлов винаги е избягвал да говори публично. След бруталната изневяра на едно от бившите му гаджета – танцьорката Яна , която го замени с бизнесмена Петко Димитров, актьорът даде да се разбере, че няма да афишира никоя любима, докато не стигне до венчило с нея. В противен случай всеки път се налагало да обяснява каква е причината да е отново сам. Това освен, че му причинявало неудобство, ставало повод да преживява отново и отново разделите си. А освен болка, те не му носели друг опит. "Човек първо трябва да поживее с някого, за да види дали има общо с него и дали могат да са заедно", издава философията си към връзките Орлин.  

Точно така той постъпил и с последната си любима – манекенката и актриса Лина Роскин. Красавицата се появи в живота му само, за да го накара отново да мечтае за любов, а след това да разбие сърцето му. Орлин виждал в нея вече своята бъдеща жена, когато Лина изведнъж си показала рогата. Оказало се, че младата актриса иска повече от това да е домакиня в дома му. "Не видях да имаме общо бъдеще и прекратих връзката", с тъга сподели преди време за решението си актьорът, пише "Уикенд".   

След Лина той близо година не си намерил нова половинка. Поне не и такава, с която да се види в бъдеще. Авантюри завъртял достатъчно, но открил, че на неговите години вече му тежи да е купонджия и да скача от легло в легло. Не смятал, че може да минава от гадже на гадже и това да му донесе някакво щастие. Не искал повече да пилее чувства в безсмислени отношения. Вече не бил във възрастта, в която да му били интересни ухажванията. Да, ценял интереса на жените към него, но пък и те били достатъчно разумни, за да не го преследват по петите. Предпочита да се съсредоточи над работата си, понеже единствено тя до сега му давала някакъв плод. А най-голямото му желание да стане татко още не изглеждало възможно за реализация.   "Отдавна съм готов за бащинството, но не съм срещнал правилният човек, за да имам дете",споделя актьорът певец.   Не е тайна, че той планирал да се ожени още за танцьорката Яна. Мълви се дори, че двамата били сгодени близо 2 години, но така и не стигнали до венчило. Пречките били не само в липсата на време, но и в несигурността на Яна, че на любовта им е отредено да пребъде.  

По това време Орлин много искал да има деца с хубавицата, но тя все не се чувствала готова за това решение. За това пък още в началото на връзката си с Петко Димитров на бърза ръка Яна забременяла от него и го дарила с наследник. Ситуация, която доста наранила Павлов и го накарала още веднъж да се усъмни в избора на сърцето си. "Много пъти в главата ми се е раждала идеята за брак. Всеки път, когато човек е влюбен мисли за бъдещето си в тази посока", разказвал е с разочарование актьорът от "Скъпи наследници".  

Изключение не прави и новата му изгора, която Орлин иска да изпита преди да представи на хората. Според запознати е юристка по професия и била много по-здраво мислеща от предишните тръпки на изпълнителя. За това и този път всички стискали палци певецът да е открил правилната. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: