Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Безплатни здравни консултации във Варна на 20-и и 21 юли
Автор: Екип Varna24.bg 11:17 / 09.07.2018Коментари (0)1946
©
В два поредни дни, 20 и 21 юли, хора от Варна и региона ще имат възможността за безплатни консултации с водещи специалисти от чужбина. Консултациите са подходящи за пациенти, които се нуждаят от второ медицинско мнение за своя здравословен проблем или се интересуват от лечение в чужбина. Те се провеждат по инициатива на Здравен информационен център "Медикъл Караджъ“, в отговор на многобройните запитвания и за улеснение на пациентите, които живеят в района на морската столица.

На 20 юли във Варна ще гостува неврохирургът доц. д-р Зафер Оркун Токташ. Топ специалистът от Турция, който е изключително търсен от пациенти от цял свят, включително и България, прие поканата на Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център "Медикъл Караджъ“, да гостува у нас за улеснение на българските пациенти. Той е сред водещите специалисти в южната ни съседка за оперативно лечение на мозъчни тумори и хирургия на гръбначния стълб. Участвал е в научно-изследователски дейности в Харвардския университет, а в момента преподава в Медицинския факултет на Бахчешехирския университет и приема пациенти в болница "Медикал Парк Гьозтепе“, където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза. В работата си използва всички най-съвременни методи и технологии в областта на неврохирургията, които позволяват свеждане до нула на грешките по време на операция. С технологиите  за интраоперативно сканиране и навигация е възможно хирургът още по време на самата операция да проследява каква част от тумора е почистил. Един от често прилаганите нови методи е и използването на томография и ангиография в операционната. Все по-често намира приложение и методът на мониториране на нервната система по време на операцията. Това създава добри предпоставки за предотвратяване на вероятни увреждания, включително парализа след мозъчна операция.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация във Варна трябва се запишат предварително на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: