Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Засилени мерки за сигурност на Varna Mega Rock след фаталния инцидент на Морска гара
Автор: Пламена Николова 14:26 / 17.08.2018Коментари (1)10910
Засилени мерки за сигурност ще бъдат взети на Морска гара по времето на грандиозен фест Varna Mega Rock, който от днес превръща Варна в тридневна столица на рока, съобщиха организаторите за Varna24.bg. 

За събитието, което очаква хиляди посетители от Варна, страната и над 15 държави по света, ще бъде мобилизиран огромен полицейски ресурс, разположен както по границите на периметъра, така и вътре сред зрителите, обясниха организаторите. 

Очаква се униформените служители да бъдат още по-нащрек не само поради огромния мащаб на събитието, а и предвид трагичния инцидент, завършил с фатален край за две момчета от Варна, погълнати от морето на Морска гара. 

Трескава подготовка кипи за мегасъбитието на лятото, което стартира тази вечер  A special Varna Rock night, видя репортер на Varna24.bg.

Организаторите уточниха, че деца до 12 години ще влизат безплатно с придружители, като един придружител има право да въведе не повече от трима малчугани, за които се попълва специална декларация. Тази декларация може да бъде намерена на сайта на събитието, както и попълнена на място преди концерта. На всички обекти, предлагащи храна и напитки ще може да се плаща с карта, допълват организаторите. 

За почитателите на рока днес ще се вихрят групите: BOOMERANG, HEADMASTER, MISTER HARD, HADES

Големите хедлайнъри на събитието са финландските симфометъл величия NIGHTWISH. Освен тях ще гледаме APOCALYPTICA, KAMELOT,  Hughes, Б.Т.Р. 

Както подобава на група от техния ранг, NIGHTWISH (както и изпълнителите преди тях) ще свирят на специална сцена. Съоръжението ще бъде с 15 метра ширина и 6 метра дължина и вече е изградено.

На него ще бъде разположен LED-екран, а от двете му страни ще има видеостени. Бандата планира и "разтърсващо" светлинно шоу, кристален звук и много пироефекти.

За всички фенове, закупили двудневни билети за фестивала /18-19 август/ входа тази вечер е безплатен.

Varna Mega Rock се организира под патронажа на община Варна, а организатор е  Кметъла Цонко Цонев. 

Проектът, поставил своеобразен рекорд в българската музикална история и който ще направи щастливи десетки хиляди хора, почитатели на хард-рок и хеви-метъла, вече е готов да посрещне рок величията, които ще се качат на сцената, за да разтърсят Варна в тези три дни.

Varna Mega Rock обещава дни на мощен саунд, хубава бира и много емоции, а един от първите 3000 фена, закупил билет за рок фестивала, ще си тръгне с чисто нов мотор подарък!

Според Цанко Цонев мега събитието ще привлече много туристи и почитатели на морската столица от цял свят.

Във връзка с провеждане на фестивал на рок музиката Varna Mega Rock на Морска гара Варна, ще бъде преустановено движението на автомобили по ул."Вълноломна“ от 12,00 ч. до около 23,30 ч. в дните 17-ти, 18-ти август и 19-ти август.

При промяна на пътнотранспортната обстановка и възникване на необходимост в периода 17-19-ти август ще се преустанови движението и по следните улици: бул. "Приморски“ – от кръговото на пл. "Славейков“ (Гаров площад) до кръстовището с ул. "Михаил Колони“; ул. "Сан Стефано“ – от кръстовището с ул. "Преслав“ до кръстовището с бул. "Приморски“; ул. Граф Игнатиев“ – от кръстовището с ул. "Княз Дондуков“ до кръстовището с бул. "Приморски“; ул. "Св. Климент“ – от кръстовището с ул. "Княз Александър Батенберг“,в посока пл. " Екзарх Йосиф“ (Шишковата градинка). Промяната в организацията на движението ще бъде осигурена от ОД на МВР – Варна.

Varna Mega Rock избра за свой медиен партньор Varna24.bg, и като такъв ние успяхме да зарадваме двама наши читатели с двоен билет за тридневния  рок фестивал.



Още по темата: общо новини по темата: 10
22.08.2018 »
20.08.2018 »
19.08.2018 »
17.08.2018 »
14.08.2018 »
30.07.2018 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
то и да не беше трагедията с дечицата, пак трябва да се взимат сериозни мерки на подобни събития.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: