Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лесно ли е да изберем мебели за баня?
Автор: Екип Varna24.bg 11:23 / 21.08.2018Коментари (0)1709
©
Събуждайки се сутрин първото място, което посещаваме е банята. Там извършваме ритуала по дневния си тоалет, освежаваме се и се приготвяме за тръгване към работното място. Тези инстинктивни действия обаче са свързани до голяма степен с интериора в банята, както и мебелите, които са позиционирани тук. Ако сте купили жилището с вече обзаведена и оборудвана баня то едва ли сте имали привилегията да участвате в изграждането на нейния интериор. Но ако сами сте създали своето произведение на изкуството то със сигурност не ви е било лесно да подберете идеалните мебели за баня.

Под мебели за баня се разбират всички онези елементи като шкафове за мивки, колони за поставяне на козметични принадлежности, рафтове и други. Въпрос на индивидуален вкус е кои мебели ще заемат място в банята ви като идеята е да се постигне много добра организация и оптимизация на пространството. Интериора в банята зависи от това какви като дизайн ще бъдат мебелите. Ако залагате на класически стил то плочките за баня и обзавеждането трябва да следват общ стил. При модернистичните и съвременни бани се забелязват доста атрактивни възможности за мебелиране като например открити шкафове под мивките, големи огледала, до които има разположени мебели тип колони с ЛЕД осветление. несъмнено мебелите създават изключителен комфорт, но в същото време те се грижат да ни е удобно и приятно докато си мием зъбите или се къпем.

Мебелите за баня се произвеждат от специални влагоустойчиви материали. Без значение дали са в пряк контакт с водата от парата и топлата вода обикновената мебел ще се деформира. Именно поради това, когато купувате шкаф или скрин за баня не избирайте от общите варианти за дома, тъй като те много бързо ще се амортизират. Задължително е покупката, която ще направите да е от категорията мебели за баня, което ще гарантира тяхната влагоустойчивост и качество.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: