Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Имате ли проблеми с А1?
Автор: Екип Varna24.bg 17:29 / 02.09.2018Коментари (10)3865
©
Проблемите с роуминга и мобилния интернет на абонати на телефонния оператор А1, за които множество зрители на bTV сигнализираха през целия ден, не се дължат на повреда в тяхната мрежа, пише в официално изявление на компанията.

"Поради технически причини с мрежата на "Водафон", клиентите на А1 България започнаха да изпитват затруднения при ползването на мобилна гласова услуга и мобилен интернет в роуминг", посочват от компанията.

В писмото пише още, че "Водафон" са основен партньор на А1 в чужбина и поради тази причина проблемите засегнали голяма част от клиентите им.

"Работата по възстановяване на услугите започна веднага и вече всички клиенти на А1 България, които се намират в Гърция, могат да ползват роуминг услуга нормално", посочват от компанията.

От компанията съветват ако потребителите се намират в Гърция да рестартират устройствата си. В случай, че се намират в друга държава, трябва да изберат мрежа, различна от тази на "Водафон", за да ползват роуминг услуга.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз имам проблеми с А... 2 и 3 :-))))) и с кон на Г6...
+2
 
 
Все някой им е виновен на тези. Още ли има балами, които ползват услугите им? Преди година и нещо като прикратявах договора ми за мобилен интернет за 5.90 на месец от офиса в Асеновграз ме свързаха д някаква кукла от централата им, която половин час се опитваше да ме убеди да не го прекратявам, но при няколко издънки в момент, когато ми трябваше по спешност служебно, но имаше проблеми,и съответно имах финансови загуби не ме компенсираха по никакъв начин. Имах и СИМ карта, по която за 7 месеца тази година съм получил 2-3 обаждания с абонаментна такса 4.90, като понякога съм закъснява с месец-два, но заедно с плащането съм внасял авансово за 3-4 месеца напред, но при авансовото плащане нямаше и стотинка бонус, но през юли въведоха такса 2 лева за СМС с напомняне за забавено хлащане. А това, че рабтното им време е ши**но колкото си иска, е отделен въпрос. След първото такова таксуване, отидох да си прекратя договора бяха нагли, че съм имал договор до края на одината, но не казват какви са ти алтернативите, а ми викат да съм плащал авансово. Значи аз мога да плащам по 3-4, понякога и повече месеци авансово без каквито и да е бонуси от тяхната страна, а да ме глобяват като се забавя месец или два и то само за една карта, която не съм ползвал повече от 2 години. Преди години като все още бяха монополист най-ниската им тарифа беще 12 лева и минута разговор струваше 2.40, прекратих договора, като изрично ги уведомих, че заминавам в чужбина и ще отсъствам 3 месеца. Като се върнах в България на адреса си намирам писмо със дъплаха за съдия за 10 лива и някакви стотинки. Никаква коректност няма този оператор.
+3
 
 
Нека не се оправдават с Водафон. След като са партньори проблемите са общи. Достатъчно е да дадат съвет как да се излезе от положението и да помогнат на клиентите си, а не да изкарват другите виновни. Така, че драги това, как беше, а да - А1 са си виновни в случая и нека не се изплъзват като х.. от насапунисани ръце.
на 02.09.2018 г.
+1
 
 
Най-големите негодници.. Близу Мтел А1.. Закривай!
+2
 
 
Интересно, че мрежата на Водафон си работи в Гърция, но само с нашите карти има проблем... Дали проблемът не е в един пропуснати вноски от А1 към Водафон... Не знам да е имало проблем с мрежата на Водафон и техните си абонати.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: