Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Фестивалът "Усмихни се, Карин дом" събра 34 558 лв. за терапията на дечица
Автор: Екип Varna24.bg 14:55 / 26.09.2018Коментари (0)1816
©
Фестивалът "Усмихни се, Карин дом“,  който препълни за четвърта поредна година градината на Карин дом,  успя да осигури 34 558 лв. за терапията на децата със специални потребности в Карин дом. Фестивалът, превърнал се в любимо събитие на Варна, събра отново малки и големи, предоставяйки възможност за пълноценно време на семействата заедно сред природата в името на една кауза.

Събитието, което се проведе на 15-и и 16 септември беше посетено от над 5 000 варненци и гости на града, които се забавляваха през целия уикенд в компанията на талантливи музиканти, майстори готвачи, имаха възможност да посетят щандовете на изложители със занаятчийски творения, био продукти и здравословни храни. Фестивалът предложи богата програма от забавления за децата, като обърна специално внимание върху образователните, кулинарните и арт заниманията.

И тази година мисията на фестивала бе да стартира новата учебна година с усмивка, като в същото време да призове обществото да бъде по-толерантно към децата със специални потребности и да разбира по-добре трудностите, пред които са изправени техните семейства.

Събитието е едно от най-големите благотворителни събития във Варна и се организира в подкрепа на терапията на децата със специални нужди в Карин дом и по-специално в подкрепа на група "Усмивка“, която е създадена и финансирана вече четвърта година от средствата, събрани от фестивала.

"Искам сърдечно да благодаря от името на целия екип на Карин дом, на всички деца и възрастни, които посетиха фестивала и се забавляваха заедно с нас за каузата. Заедно - готвачи, фермери, занаятчии, артисти, дарители и доброволци успяхме да съберем 34 558 лв.лв в подкрепа на група "Усмивка". Това е една група, която няма еквивалент във Варна и дори в страната, в която подкрепа, терапия и обучение получават деца с комплексни и интензивни нужди и която дава шанс за по-добро бъдеще на тези деца.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: