Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варна отново е домакин на ежегодния семеен форум "Академия за Родители"
Автор: Екип Varna24.bg 16:42 / 04.10.2018Коментари (0)1558
©
Каним всички майки и татковци от Варна и региона на 27 октомври в Детски център "Мама и аз". Грижата за детето започва от грижата за себе си - от 9.30 до 17.00 ч. в съботния ден, бъдещите родители ще могат да научат от доказани специалисти от София и Варна, най-важното за здравето на бременната, храненето в този важен период, има ли нужда от подготовка за раждането, какво да очакват от първите дни с бебето, как да започнат с кърмене, таткото в тази нова роля, и още много интересни теми. Настоящите родители ще могат да научат повече за ранното детско развитие, какво са Монтесори и Валдорф, и как да ги прилагат у дома, как децата учат чрез преживяване, най-важното за здравословното хранене и ключът за справяне с детските протести.

На разположение на родителите през целия ден на "Академия за родители" в кътовете за консултации ще бъдат представители на различни организации, от които могат да получат насоки и индивидуални съвети по различни теми - ранно детско развитие, стимулиране на речта, здравословно хранене за цялото семейство, първа помощ при падане и задавяне, семеен бюджет, и още много.

Както винаги организаторите са помислили и за децата, за които ще има различни интересни, развиващи и безплатни детски работилници и забавления. Както винаги организаторите са помислили и за децата, за които ще има различни интересни, развиващи и безплатни детски работилници и забавления. В арт ателие Оранжев слон ще изработват забавни стикери за стъкло, ще декорират моливници и ще апликират рамки за снимки; в занимални Туки Так ще се забавляват с любими детски игри и логически задачи; ще месят хляб и ще участват в театър на трохите с Хлебни къщи; ще готвят здравословно с Къщата на печките; ще направят първи стъпки в програмирането с Mindhub, ще свирят на музикални инструменти (да, и барабани!) с Варна рок скул, ще опознават космоса с Дино, ще развихрят въображението си с арт работилницата на Бочко и ще направят собствен комикс Елена Владова.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: