Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Треньорът на Дунав: Черно море е от нашата черга, не отиваме във Варна като обречени
Автор: Екип Varna24.bg 16:17 / 24.10.2018Коментари (1)3714
©
Наставникът на Дунав Людмил Киров говори пред медиите преди срещата от 13-ия кръг на Първа професионална лига срещу Черно море. “Драконите" гостуват във Варна в петък, 26 октомври, от 17.30 часа на стадион “Тича".

"Всичко върви по план. Настроението е леко приповдигнато след победата над Локомотив (Пловдив). Спечелените три точки са жизненоважни. Смея да твърдя обаче, че има още какво да се иска от отбора. Аз не съм очарован от начина на изиграване на мача. Знам, че това, което искам от моите футболисти, те ще ми го дадат. На мен, на публиката и на футболната общественост. В целия мач не видях нищо позитивно. Много съм разочарован специално от първото полувреме. Накарах момчетата да играят търпеливо, а в защита играхме добре. Искам обаче още агресия от моите футболисти", започна изказването си треньорът на Дунав.

Людмил Киров сподели, че Борислав Балджийски и Божидар Васев са контузени и пропускат мача с “моряците". Мартин Ковачев е с разтежение и е получил два дни почивка. Петър Патев пък се е възстановил от травмата и ще бъде в групата за мача.

"Запознат съм доста добре с отбора на Черно море. Мисля, че е отбор от нашата черга. Не отиваме във Варна като обречени. Ще излезем с нужния респект към тима на домакините. Мачът е специален за мен, защото съм играл на "Тича" 5 години, но сега най-важен за мен е “Дунав", добави специалистът.

Черно море имат един много добър треньор, в лицето на Илиан Илиев. Той ми е бил треньор и много го уважавам. Винаги, когато съм се допитвал до него, ми е давал съвети, подавал ми е ръка и ми е помагал. Сега обаче излизаме един срещу друг и се надявам да вземе максимума от този мач. Дай Боже да спечелим", каза още Киров.

“Аз съм човек, който мечтае. Хубаво е човек да мечтае. Гледам всеки ден класирането и мисля, че след мача с Локомотив (Пловдив) тръгваме нагоре. Имаме и доста хубава програма. Но все пак нека да не избързваме", завърши старши треньорът на “драконите".

Той определи като хубава инициативата на феновете на Дунав с треньорското ръководство и футболистите на клуба, която се е състояла във вторник.

Още по темата: общо новини по темата: 232
06.03.2020
09.11.2019
04.06.2019
30.05.2019
28.05.2019
27.05.2019
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Думи, думи ама на терена трябват дела. Вярвам в победата на моряците, необходима ни е а тук и стените помагат. Успех!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: