Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Четири зодии да внимават днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:43 / 16.11.2018Коментари (0)2020
©
Хороскоп за днес, 16 ноември:

Овен

Постарайте се да съхраните външно спокойствие, независимо от перипетиите по пътя ви. Само така може да решите благоприятно различни делови и лични въпроси. Възможни са парични постъпления. В резултат на това вие се чувствате жизнени и готови за действие. Създавате много приятни минути на семейството си.

Телец

Денят е благоприятен за нови планове. Пред вас се откриват добри перспективи. Не се отказвайте да участвате с приятели в колективни прекарвания. Възможно е поради това плановете ви да се променят, но вие имате възможност да свършите и това, което сте си запланували. Покровителство на нови познати ви помага да завоювате нови позиции. Възможно е да смените работата си.

Близнаци

Звездите ви предупреждават да бъдете пределно внимателни и далновидни в общуването си с близките приятели. Вероятен е конфликт, който да постави край на дълга връзка. Умението да прощавате обидите и емоционалната ви гъвкавост запазва енергията и нервите ви. Не е необходимо да казвате това, което мислите винаги.

Рак

Денят е забележителен с възможността за нарастване на вашите духовни, творчески и сексуални възможности. Благоприятно време за сключване на брак и зачатие. Съпружеският живот носи много радост на доста от вас. Краят на всяка работа, замислена днес, е резултатен и ви носи признание, уважение и укрепване на авторитета ви.

Лъв

Може да ви обхване нов поток от информация и идеи. Практическите навици може да използвате в ново качество, а обстоятелствата да ви вдъхновят за натрупване на нов опит. Парите ви зависят от магическото или буквално вълшебното ви умение да предизвиквате в хората нужните чувства и емоции, в това число любов и радост към живота.

Дева

Добре е да бъдете внимателни и да избягвате ненужните контакти. Отложете взимането на важни решения. Ново познанство може да изиграе отрицателна роля в живота ви. Използвайте всичко ставащо само за ваш интерес. Само това ви помага да изградите около себе си поле от спокойствие и доверие.

Везни

Благоприятен ден, който преминава под знака на космическата енергия. Вероятно е днес да имате успех в творческите дейности. Но това е възможно, само ако гледате реално на случващото се. Възможно е в момента да имате твърде оптимистични представи за положението си. Всъщност единственото, от което се нуждаете в момента е внимание, далновидност и извисяване над проблемите. Обърнете повече внимание на любимия човек. Имате нужда от освежаване на чувствата.

Скорпион

Напрегнат ден. Вероятно събитията се развиват не точно така, както сте планирали. Неочаквано събитие или разминаване в обещанията с близък човек може да ви накара да промените плановете си. Може да се справите добре с всичко, ако субективното ви мнение не прикрие реалното положение на нещата. Внимавайте при поемане на ангажименти.

Стрелец

Връзката ви с окръжаващия ви свят е много силна. Днес са ви необходими уважението и поддръжката на други хора. Трудно понасяте самотата. Вашите желания постоянно се сблъскват с невъзможността ви да ги реализирате. Чувствата ви са изострени и се мятате от една крайност в друга. Благодушието и отстъпчивостта ви се сменят с упорство и раздразнителност.

Козирог

Съдбата ви изпраща проверки и само от вас зависи дали да ги издържите с чест. Звездите ви съветват да се въздържате от промени в личен план и делова активност. Загубеното днес няма да можете да върнете обратно. Избягвайте ненужните контакти. Не взимайте важни решения. Ново познанство изиграва съществена роля в живота ви.

Водолей

Ден, белязан с изкушения пред съблазните. Звездите ви препоръчват да бъдете внимателни. Времето не е подходящо за съпротивляване на чуждата власт и демонстрации на надменност и неуважение. Използвайте обаянието си за постигане на вашите цели. Така възцарявате около себе си обстановка на доверие и спокойствие. Сънят ви е показателен.

Риби

За вашите нови идеи се създават благоприятни условия. Със всичко ново, което е добре обмислено трябва да побързате, докато имате попътен вятър. От голяма полза ви е и някакво допълнително образование. Някои от вас вече могат да се възползват и от дивиденти от вече направени капиталовложения.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: