Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Видове спортни прогнози, носещи успех
Автор: Екип Varna24.bg 17:22 / 19.11.2018Коментари (0)1550
©
Малцина са победителите от спортните залози. В повечето случаи букмейкърите излизат на печелившата страна, тъй като на залагащите им липсва постоянство, упоритост и преценка на обстоятелствата. Ако и вие се затруднявате в избора на спортни прогнози, надяваме се, че ще получите достатъчно информация в тази статия, която да подпомогне залагането и да ви донесе повече печеливши фишове. Нека започваме!

Футболни прогнози

Разбира се, най-широко разпространени са футболните прогнози. Те се радват на небивал интерес от милиони привърженици по целия свят. Това е и причината, поради която развлекателните компании поставят футболните залози на началната си страница. С това целят привличане на много нови потребители, тъй като се предполага, че голям процент от тях ще са фенове на футбола.

Футболните прогнози може да ги разделим на два вида – обосновани и математически. Е, вторите не са докрай сигурни и не ни убеждават в достоверността си, но са удачен вариант за хора, които нямат свободно време. Първите, обаче, доставят удобство на залагащите, като ги информират за настъпили промени в двата състава, контузени футболисти, текуща форма и други важни обстоятелства, влияещи по един или друг начин на отборите.

Букмейкърите осигуряват изобилие от предложения за феновете на този вид залагане. Efbet ежедневно предлага стотици футболни събития от различни краища на света. Най-обемни са тиражите на популярните европейски шампионати, като Висшата лига, Серия А и Примера Дивисион, към които биват добавени редица пазари и опции за игра, включително и по-нестандартни варианти, като корнери, засади, удари и картони.

От fbet.info са ви приготвили ежедневни футболни прогнози, засягащи всички мачове от тиража. Прогнозите постъпват в два вида – изброени и обосновани, според важността на събитието. Най-важното е, че всяка една от селектираните прогнози е съставена на база обстоен анализ и оценка на последните детайли преди началото на двубоя. Получавате залозите предходния ден, за да ви се отдаде нужното време за обмисляне на ситуацията и игра в съответната букмейкърска мрежа.

От сайта ни информираха, че препоръчват регистрация в Efbet, тъй като работят с българския бранд и избраните опции са придружени от нейни коефициенти. А и там в действителност ставките са най-високи, спрямо останалите лицензирани компании.

Тенис прогнози

Услуга, която се разпространява със скоростно темпо из платформите за онлайн залози. Няма букмейкър, който да не предлага тенис двубои в платформата си. Дори част от брандовете насочиха усилията си към разработване на livestreaming, чрез който потребителите да следят на живо най-интересните срещи от деня. Подобна услуга се предлага в няколко родни букмейкъра, сред които са bet365 и efbet.

Тук получавате шанс за по-добра информираност, особено, ако следите отблизо случващото се в света на тениса. Причината може би ви е ясна, спортът е индивидуален (с изключение на двойките) и предразполага към по-лесно анализиране. Може да проследите ситуацията сред замесените тенисисти и да узнаете кой се намира в по-добра форма и няма кадрови проблеми. Основна роля играят още опита и психиката на съответния състезател, така че не пропускайте и тези важни фактори.

При избора си на тенис прогноза обърнете внимание на турнира, където ще се проведе сблъсъка. Част от тенисистите се представят по-силно на определени състезания и кортове. Настилката се явява ключов фактор за сервиза, ретура и завършващия му удар, така че не е за подценяване. Относно опциите за игра, едва ли имат нужда от допълнителен коментар. Получавате пазари за всички възможни събития в един тенис двубой, включително залози за отделен сет, гейм, развитие на следващата точка и т.н. Тенисът е за предпочитане, ако имате афинитет към залозите на живо и разполагате с повече свободно време.

Баскетболни залози

Друг популярен спорт, който намира все по-основно място в сайтовете за залагане. Отличава се с множество възможности, като фокусът пада най-вече върху НБА, Евролигата и родното първенство. Това са най-следените шампионати от българските букмейкъри, а част от тях дори предлагат специални предложения за любителите на баскетбола.

Една ефбет регистрация ви удостоява с куп баскетболни залози от различни първенства и турнири. Ще се сблъскате с разнообразни предложения, сред които основни пазари, като краен изход и брой точки, различни видове европейски и азиатски хендикапи, резултати през отделните части и маржин на победата.

Изготвянето на баскетболните залози по нищо не се различава от футболните прогнози. Набляга се на настъпилите ротации в стартовите петорки, честотата на игра, календара на тима и постигнатите резултати. Колкото по-добре се движи даден отбор, толкова по-вероятно е да достигне до нов успех. Добрата новина е, че хиксовете не играят роля, поне не и в някои букмейкъри. При тях крайният залог се отчита след изиграването и на допълнителните продължения.

Прогнози за хокей на лед

Любителите на зимните спортове не са пренебрегнати. Те също могат да се докоснат до предложенията на онлайн компаниите, като направят залози на хокей на лед, кърлинг, ски и други дисциплини. Разбира се, че хокеят е най-предпочитаният, тъй като се провежда през по-голяма част от календарната година, а и има няколко разпространени първенства, визираме НХЛ и руския шампионат. Освен това, през кратки интервали от време протичат и национални състезания, в които най-добрите отбори на планетата се съревновават за златните отличия.

Залозите на хокей на лед предоставят интересни възможности на залагащите. В повечето случаи крайният изход дава сериозно предимство на един от замесените тимове, затова изглежда по-удачно търсенето на хендикапи. Това е най-силната страна на хокейните залози, които предлагат огромно количество азиатски линии и хендикапи, насочени както към крайния изход, така и за отделните третини. Други удачни варианти са головете, тъй като тук те са в пъти повече от тези във футболните мачове. Често букмейкърите грешат в избора си на стандартна линия, което довежда до високи коефициенти на по-сигурни събития.

Спортните залози ни дават възможност за бързи печалби, но от своя страна изискват качества, като търпение, постоянство и разум. Ако ги комбинирате успешно, може да се впуснете в света на онлайн букмейкърите, създавайки си регистрация в лицензирана компания. Изборът пред вас е голям, но се насочете към бранд, който е доказал репутацията си и се слави с положителен рейтинг сред потребителите. За пример даваме Efbet, който няколко години поред заема лидерските места за най-използван и харесван букмейкър. Вашата задача е елементарна и не изисква специфични умения. Създайте си регистрация, като попълните онлайн формуляр, депозирайте сума, посредством изброените разплащателни методи и се впуснете в множеството предложения, осигурени от спортните сайтове за залози. Освен това, препоръчваме използването на начални бонуси и оферти за лоялни клиенти, доставящи допълнителни средства и подпомагащи цялостното залагане в съответната платформа. Колегите от fbet.info са описали в своите ревюта актуалните промоции в родните брандове, като са включили информация за изискуемите условия и начините за успешно превъртане на безплатните залози.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
"Комодор"-Варна: Показахме, че сме готови да влезем в първата четворка
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Спартак (Варна) влиза в битка с Добруджа за нова атака на Първа лига
Шампионът "Шумен 61" тръгва към атака на осма титла
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: