Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъж нападна брутално своя съседка – инкасаторка на ВиК
Автор: Екип Varna24.bg 10:38 / 04.12.2018Коментари (0)2103
©
31-годишен мъж от северозападното село Бутан нападна брутално своя съседка – инкасаторка на ВиК. Мотивът – спрели му водата заради неплатени сметки и той решил да "накаже" 51-годишната Дочка Маринова. Жената разказа в "Тази сутрин" по bTV какво точно е станало преди две вечери, когато преживява най-големия си кошмар.

"Бях нападната в дома си. В обичайния си час аз се занимавам с майка ми, вечеряме и долавяйки шум, отворих вратата на стаята, в коридора вече беше този, който ме нападна. Удари ме с лопатата. В първия момент не го познах, защото той си беше сложил качулката и се пазеше да не го виждам. Хем ми посягаше, хем стоеше с гръб", спомни си Дочка.

Първият удар бил нанесен в главата и за кратко жената губи съзнание.

"Когато се събудих, беше тъмно в стаята. Той беше изгасил осветлението, беше седнал на вратата. В момента, в който седнах, той пак започнах да ме удря. Взех телефона си, опитах се да звънна на 112 – той ми взе апарата, хвърли го", разказа още потърпевшата.

Въпреки напрегнатата ситуация Дочка дърпа качулката на нападателя си и разбира, че това е нейният съсед. На въпрос защо я напада, той отговорил: "Ще те пребивам, защото ти ми спря водата".

Дочка все пак успява да усмири нападателя като се опитва да го успокои. В този момент в къщата идва нейна приятелка и така жената намира повод да отпрати престъпника.

По-късно пристига и екип на полицията. Оказва се, че това далеч не е първото провинение на мъжа.

"Това е пореден такъв случай с този човек. 2014 г. имаше подобен случай, тогава беше нападнал пенсиониран служител на АЕЦ, беше му нанесъл побой и му беше отнел вещи. Тогава въпреки, че служителите на реда намериха телефона на потърпевшия у него, прокуратурата се произнесе, че е неизвестен извършителят и той не понесе никакви последствия", разказа кметът на село Бутан Ивайло Иванов.

Нападната в началото на ноември е и друга жителка на Бутан – Маруся Христова, която е вдовица.

"Изнасили ме – три нощи подред. Избягах от дома си. Подадох жалба и се надявам на подобаващо наказание, за да не се повтори и с други жени", разказа жената.

И тя, и Дочка Маринова, се надяват този път престъпникът да получи адекватно наказание и да понесе отговорност за действията си. Кметът на Бутан пък посочи, че на сигнала в нощта на нападението на Маринова се е отзовал местен полицай, който е реагирал бързо, защото е бил запознат с проявите на 31-годишния мъж. Той е бил задържан.

Интересна подробност е, че преди няколко дни в селото е извършена и кражба в дома на бившия вицепремиер и лидер на НФСБ Валери Симеонов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: