Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Благотворителен турнир по минифутбол набира средства за Рали и Младенчо
Автор: Пламена Николова 12:43 / 20.12.2018Коментари (0)2544
© Varna24.bg
Благотворителен футболен турнир набира средства за две болни дечица от Варна, съобщиха за Varna24.bg организаторите. Ето и повече за благородната инициатива:

"Скъпи приятели, днес искам да Ви запозная с две ангелчета, които имат нужда от нашата помощ! Прекрасните Рали (Приятелите на Рали) и Младенчо ( В помощ на Младенчо).

Рали е прекрасно малко момиченце, което страда от синдром на Лий, много рядко генетично заболяване. Също като другите деца и Рали обича да си играе с любимите играчки, но болестта се опитва да и отнеме това. Нуждае се от средства за лечение със стволови клетки, специализирана рехабилитация и от вашата помощ, тъй като лечението е ужасно скъпо. 

Младенчо се ражда напълно нормално и здравичко детенце, а когато става на година и половина му се поставя поредната ваксина Пентаксим в крачето. Малко след това започват проблемите на детето, започват да му се изкривяват крачета, започва да не може да стъпва, скоро след това спира да се храни и говори. Междувременно му е направена операция, която допълнително влошава състоянието му. Семейството е съкрушено. Последвали са множество прегледи и консултации със специалисти, като заключението е, че Младенчо е със Спастична метахронична парализа левкодистрофия. 

Всички приходи от традиционният Коледен турнир по мини футбол на MFL Varna и Club Gatsby Lounge & Dance, ще бъдат разпределени на двете семейства! 

Записаните отбори ще бъдат обявени в групата Заедно в един отбор, а жребият ще бъде изтеглен на 20.12.2018 ot 16:00 в Club Gatsby Lounge & Dance. 

Отборите ще бъдат разпределени по 3 в група, за да може всеки отбор да има минимум два мача. В зависимост от броя отбори ще бъде обявен и регламента на турнира непосредствено преди жребият! 

Формата на турнира е 5+1 и няма ограничения в броя записани състезатели в един отбор.

Таксата за целият турнир е в размер на 100 лв. на отбор, а всички събрани средствата, както казахме ще бъдат дарени по равно на двете семейства.

Нека докажем, че на Коледа стават чудеса! 

Във връзка с обявената кампания в подкрепа на децата Рали и Младенчо любимия ни и най-стар футболен клуб в България ПФК Черно море предостави 2 броя фланелки, подписана от треньорите от школата на клуба. Същите ги обявяваме на търг, като събраните средства ще бъдат разпределени по равно и преведени по сметките на децата. Повече информация ще откриете в групата Заедно в един отбор."

Записванията за турнира стават на телефон:

0895/86-49-63 - Николай Хаджиев и 0886/37-65-29 - Анатоли Атанасов








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: