Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Състоянието на Ласкин все още е критично, Алекс Сърчаджиева с молба към майка си
Автор: Екип Varna24.bg 12:08 / 02.01.2019Коментари (0)18981
©
Алекс Сърчаджиева почти денонощно е в болницата при любимия си Иван Ласкин с надеждата, че докторите скоро ще й кажат, че той се подобрява. По последни данни от ВМА обаче, състоянието на актьора продължава да бъде критично. Малцина знаят обаче, че когато има много трудни и почти неразрешими моменти в живота си, Алекс винаги моли за помощ своята майка – голямата актриса Пепа Николова. И получава нуждата подкрепа. Така е направила и в тази ситуация, разкриват пред народното издание близки до актрисата.

Пепа се отзовавала по същия начин и приживе, въпреки натоварения си график в театъра. Затова и сега именно молитвата към нея е последната надежда за отчаяната Алекс. Както наскоро ви съобщихме, актрисата е на ръба на отчаянието и на тежки успокоителни.

"Мисля, че майка ми е до мен във всичко и ме закриля, подава ми знак в трудна за мен ситуация", споделя Сърчаджиева. И действително в живота й до момента е имало трудни ситуации, които сякаш като на магия в един момент започват да се разрешават. На мисълта за същата положителна развръзка младата актриса се уповава и в този случай.

Преди време в интервю за народното издание Алекс сподели още, че майка й Пепа Николова никога не е крила симпатиите си към Иван Ласкин:

"Тя много го харесваше, въпреки че наистина с него преди това не сме имали връзка. Но мога да ти кажа, че нещото, което майка ми последно си беше написала в тефтера беше – да покани Иван за нейното предаване "С чехли и пижама", което тя водеше. Така че отново няма случайни неща".

В момента актьорът е настанен в реанимацията на ВМА, но от лечебното заведение все още не дават повече подробности за състоянието му. Всъщност здравето на Иван Ласкин е колебливо през последните няколко години. През 2016-та непосредствено преди представление, той получи тежка криза и бе откаран в болница в почти прединфарктно състояние. Година по-късно отново влезе по спешност в лечебно заведение – този път, докато участваше в предаването "Фермата".

Преди няколко месеца Ласкин отново бе приет по спешност след припадък, само че във 2-ра градска болница – с диагноза чернодробна недостатъчност. Наскоро близките и съпругата му търсеха кръводарители с рядката кръвна група А-, като първа за мъжа си кръв дава Александра Сърчаджиева.

Припомняме, че в средата на август пък, Иван Ласкин преживя огромна трагедия, която го срина – той загуби своя баща Славчо след кратко боледуване. До последно двамата не поддържаха близка връзка, което бе и една от мъките в живота на актьора. Неговите родители се развеждат преди години, а Иван е отгледан от бабите си, пише "Блиц".



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: