Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Потресаващ разказ от първо лице за циганската жестокост: Бяха настървени като диви зверове, момчето кървеше отвсякъде!
Автор: Екип Varna24.bg 10:56 / 09.01.2019Коментари (7)4722
Не бих написала всичко това, ако не бяха десетките спекулации по социалните мрежи, включително и по някои медии, относно инцидента в с. Войводиново, обл. Пловдив, на 06.01.2019 година. Беше жесток побой! Още съм в шок! Аз съм един от тримата свидетели, които първи се намесихме, предотвратихме убийството на момчето и го пазехме, /за да не кажа направо бранехме!/ от развилнелите се, обезумели в жестокостта си цигани! Той беше така зверски пребит, че вече сам не би могъл да се защити по никакъв начин! Така започва разказа си във Фейсбук Татяна Бърдарова. И добавя:

Ето какво се случи в този ден:

Около 13.20 ч., потегляйки от с.Войводиново, обл.Пловдив, на кръстовището срещу църквата на селото, на около 200-250 метра пред нас, видяхме група развилнели се цигани да повалят на земята млад мъж, след което му нанесоха десетки удари с юмруци и шутове. Случайно преминаваща в момента жена /българка, около 60-65 годишна, в последствие разбрахме, че е вече пенсионирана детска учителка, жител на селото/, се втурна да ги възпира и да брани поваления на земята човек...

Докато ние обърнем колата в посока към мястото на инцидента, спря друг високопроходим лек автомобил /джип, марката, на който не видях добре/ Мъжът също се опита да възпре циганите, но те като глутница, по същия агресивен начин, се насочиха към него. При това нападение, той бе изблъскан и едва успя да се качи на колата си, запали и потегли по най-бързия начин. В момента на потеглянето, циганите продължиха ожесточено да удрят по вратите и стъклата на джипа му, да ритат по гумите...

В този момент жената успя да помогне на момчето да се изправи на крака. Докато той се олуляваше и се опитваше да изчисти кръвта от лицето си, цялата група цигани /10-15 индивида/, отново се насочиха към него. Повалиха го за втори път на земята... и докато ние приближавахме и спирахме колата, виждахме как циганите СЪС ЗАСИЛВАНЕ го шутираха в горната част на тялото и ОСНОВНО В ГЛАВАТА! През това време успяхме и най-после се свързахме с тел.112. По най-бързия начин слязохме от автомобила и буквално тичайки се насочихме към циганите, с цел да ги спрем, да помогнем на момчето и на жената, която също бе в голяма опасност...

Като видяха,че към тях се насочва джип и че слизаме, циганите побягнаха в посока циганската махала. Момчето лежеше направо безжизнено на асфалта. В първия момент помислих, че са го убили! 

Междувременно от 112 ни вързаха и с Бърза помощ. Бях повече от настоятелна в тона си, да реагират по най-бързия начин - и полицията, и медиците. Положението на момчето бе повече от критично. Останахме да го браним, защото циганите стояха от другата страна на кръстовището и само чакаха да тръгнем, за да се върнат.

За около 20-тина минути само ние тримата, с присъствието си се опитвахме да ги респектираме. В един момент обаче видяхме, че от циганската махала се задава още по-голяма тълпа от цигани, въоръжени с колове и брадви. Бяха десетки, а може и да са били повече... Настървени и ожесточени като диви зверове! Такъв кошмар не съм преживявала!!! 
Изпитах истински страх за живота на всички нас!

Докато те ни приближаваха, започнаха да спират и други от преминаващите коли... и това ни спаси! Иначе щяха да ни пребият на място! Те идваха с ясната цел да се саморазправят с нас! Ситуацията беше много сериозна /без да звуча крайно!/, но си бе на живот и смърт!

Междувременно пристигна полицейски патрул, след още около 10-тина минути втори полицейски патрул, после Бърза помощ, която откара пребитото момче. Цялата му главата /под очите, в горната част на черепа/ бяха в огромни хематоми, кървеше от носа, устата и едното ухо...

Гледката беше потресаваща! Докато го пазехме от нападателите, установихме, че му липсва якето, което си е вече и грабеж..., /защото вероятно, в него са били телефонът и портфейлът му!/

Едва при пристигането на първия полицейски патрул, циганите се прибраха към махалата си. След още няколко минути пристигнаха и специалните части... Последващите действия няма да описвам - образува се досъдебно производство и тръгнаха съответните процедури по него със снемането на показания от нас тримата, като свидетели... и т.н. и т.н.

Докато приключат следствените действия, циганите вече бяха пристигнали и окупирали полицейския участък..., както знаете, при всеки случай, те винаги много бързо се организират... Стадното чувство е силно развито! Сега очаквам да се появят в телевизионните студия и техните ревностни защитници, както от неправителствените организации, така и политици... Всички знаем как се интерпретират и изопачават фактите, особено като предстоят избори, нали....?!!




Още по темата: общо новини по темата: 43
05.10.2022 »
14.06.2021 »
28.08.2019 »
27.08.2019 »
09.05.2019 »
25.04.2019 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
циганите са тумора на тая държава, те трябва да се третират като помиярите .... само кастрация рџ?Ўрџ?Ўрџ?Ў
-1
 
 
Добре де,но ,,минаваха коли и никой не спираше,а циганите приближаваха" Питам ЗАЩО...и защо притеклите се на помощ,са се върнали,а другите са подминали....май си го заслужаваме..
Aнонимен
на 09.01.2019 г.
+4
 
 
На такива - по Крумовите закони! Да им се строшат ръцете и краката!
+3
 
 
Тази сган, трябва да бъде унищожена, а не да живее на нашия гръб (социални помощи) и да прави каквото си искат (де се мислят за богопомазани) . Горе описаното може да се случи на всеки не само във Войводиново а и във всяко такова гето.
на 09.01.2019 г.
+1
 
 
Оправията с тая сган е само "доктор". Плъхове, мишоци и тем подобни нямат място сред хората.
+5
 
 
Повтарям за н ти път,предизборните обещания на ГЕРБ бяха нови телкове и спиране на инвалидните пенсии.Те източват системата и се напиват ден и нощ за сметка на Българите...700000 инвалиди нечувано !!!
+13
 
 
Крайно време е да им се обяви ясна война от всички възможни институции. Не може това да продължава вечно. 20 години ги защитаваха време е да се предприемат мерки защото това ще излезне от контрол някой ден.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: