Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Божков за обвиненията в изнасилвания: Не коментирам тези глупости, смешни са
Автор: Екип Varna24.bg 10:13 / 31.01.2020Коментари (7)2179
© БГНЕС
Това може ли да се коментира въобще. Това е ново понятие, не заслужава да се коментира. Това заяви Васил Божков по повод обвиненията от Цветомир Найденов, че 3 момичета са подали жалба срещу него в ефира на bTV.

"Сега чувам, не коментирам тези глупости, просто не ми ги побира главата. И аз за първи път чувам, това е болестно състояние. Това е смешно. Обвиняват ме за кибертероризъм, сигурно ще ме свържат с опит за убийство на папата“, коментира още Божков обвиненията, че е замесен в убийството на Манол Велев.

"Специално с него никога не съм бил в съдружие. Бил съм в съдружие с баща му. Той казва, че от 30 години е бил в бизнеса. Преди 30 години на колко е бил на 17“, заяви Божков и саркастично заяви "Непълнолетните ме поканиха във фирмата. Баща им не ме е поканил, баща им го намерих“, каза още той. 

Не съм заплашвал Найденов и членове с негово семейство. Стигна се до разлива понеже ми дължат много големи суми те казаха, че не ми дължат. 700 хил. лв. получих през съда, блокирахме сметките им. Защо да го заплашвам, като вече съм получил парите. Ние си водим дела“, заяви още Божков.

Божков обясни дали е в Дубай, защо се страхува да се върне и каза: На разположение съм! Той коментира и обвиненията в корупция. "Това ми е била основната работа. Всеки ден да ходя да предлагам подкупи“, пошегува се Божков.

По думите му в офиса му не са идвали шефове на хазарта. "С Явор Колев сигурно сме седнали в мрежата и сме извършили хакерска атака. Извън шегата, няма такова нещо.“, заяви Божков. Божков проговори и за арестувания Огнемир Митев.

"Кой е арестуван, никой не ми е съобщил не знам такова нещо Огнемир Митев може би съм го виждал, но не се познаваме. Не е идвал в моя офис“, посочи той.

По повод колекцията му Божков заяви, че се надява да се опазят предметите. Какво се случва? Три патрулки причакват Васил Божков пред дома му в центъра на столицата "Дано да знаят как да ги преместят и да имат възможност да ги преместят. Съмнявам се, че органите на реда ще се справят. Какво общо имат с бизнеса и с обвиненията тези предмети. Сигурно това е част от репресивните методи. Преди години ми предложиха 600 мил. евро, за колекцията, но тя беше много по-малка. Нямам най-ценен, всички са ценни. Не знам дали сте колекционер и знаете ли как се събира колекция. Как ходиш и обикаляш“, коментира още той.

"Никой не държи нищо на държавата. Аз нямам 1 стотинка неплатен данък. Ако компаниите дължат, това е друго. Не може да се правят такива внушения“, посочи още той.

Реставраторка разказа за безценните съкровища на Васил Божков По повод предложението на главния прокурор Иван Гешев да окаже психологическа помощ на Божков, ако го е страх да се прибере в България, бизнесменът заяви:

"Аз ви казах от тази психологическа помощ ме е страх. Нали знаете в какво се изразява 8 месеца арест, след това ново обвинение, после още 8 месеца арест. Не знам какво се случва в ареста, но съм чувал много лоши неща. По-добре г-н Гешев да предложи психологическа помощ на тези, които му пишат доносите“, заяви още Божков.

"Винаги съм спазвал закона и винаги съм се стремял към това“, завърши той.



Още по темата: общо новини по темата: 293
30.01.2024 »
23.01.2024 »
23.01.2024 »
22.01.2024 »
22.01.2024 »
21.01.2024 »
предишна страница [ 1/49 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Съзирам ,че червената мухоморка Георге Ц Баданарков и червения пе*ал хопкинс са особенно пламенни защитници на най големия и гнусен гагнстер на БСП. Май май парите ще свършат за тролене.Сводника е в оДупай :)
-1
 
 
Много е ербап от Дубай.Ходил обикалял завалията да събира колекция. Сигурно по обектите с консултанти,като Божидар Димитров е ходил да отсява по ценните артефакти. Неговите съдружници от 1991г са мъртви.Илия Павлов и Маджо.А Манол Велев е жив труп. А жена му червената стрелкиня Весела Лечева му се радваше,като беше председател на федерацията по стрелба. Нищо случайно няма. Подобни нищожества ако нямат охрана ще ги смажат на момента.Толкова много врагове има този гнусен гангстер. В България мълчат като п**ки,като излезнат навън са големи АНАЛизатори. Пийте си уийскито с Таки и яж пилаф...болен манаф.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: